Unisport look of...: Nike F.C. med et fransk pift

Med Nike F.C. har vi ikke bare fået en eksklusiv klub med nogle af fodboldverdens mest legendariske personligheder. Vi har også fået en tøjkollektion, der vælter kegler i modeverdenen. Tjek det nyeste ud i en ny omgang Unisport look of.

Nike har ikke altid været med til at skrive reglerne i fodboldverdenen. Men for 20 år siden startede en arv, som siden bare har vokset sig større og mere legendarisk. Det er denne arv Nike F.C. bygger på. Og som en hyldest til klubbens 20. års jubilæum har Nike valgt at genoplive klubben med en særlig tøjkollektion.

Og i første omgang vendte Nike til blandt andre Neymar og Jack Wilshere for at få hjælp til få liv i klubben igen. Nu har Nike vendt deres opmærksomhed mod Paris, hvor både Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva har stillet deres hjælp til rådighed.

Og når man er i gang med at lave en eksklusiv tøjkollektion, der kombinerer det bedste fra fodbold og mode, så er det selvfølgelig selvskrevet at rejsen nødvendigvis også må gå igennem Paris. Og det er altså derfor også blevet en central del af designet på den nyeste kollektion fra Nike F.C.

Du kan finde Nikes Track Top i Sort her- kun 629,-

Find den enkle t-shirt med teksten Au Revoir lige her- kun 224,-

Okay, nu snakker vi meget om, hvor eksklusiv klubben er. Og det er den skam også. En klub med Neymar, Zlatan, Wilshere og Thiago Silva kan vel ikke kaldes andet. Men tidligere på året mødte vi manden, der har fået ansvaret for at designe tøjkollektionen til Nike F.C., Pete Hoppins og faktisk er det ikke så svært at blive medlem af klubben:

"Vi ville have at alle spillere kunne bruge Nike F.C. Ikke at det var en eksklusiv serie til Neymar, Cristiano eller Wilshere. Så vi føler at alle kan bruge Nike F.C.", sagde Pete Hoppins, mens han til spørgsmålet om, hvad der skal til for at blive medlem svarede: "Du skal købe en t-shirt."

Du kan også finde de lækre solbriller lige her- 1.699,-

Nike F.C. er dog meget mere end en enkel t-shirt. Kollektionen gemmer således også på solbriller, caps, sweatshirts, shorts, sko og meget mere. Så der er rig mulighede for at slå sig løs.

Nike F.C. har også en smart snapback. Find den her- 199,-

Indtil videre har tøjet fra Nike F.C. holdt sig meget stilrent og simpelt. Det er hovedsageligt sort og hvid der dominerer tøjet, mens elementer i guld har sneget sig ind for at understrege det budskab Nike vil sende, som netop bunder i sejr og succes.

Peter Hoppins lover dog at der i den nære fremtid vil blive taget flere farver i brug. Indtil nu holder Nike F.C. sig dog stilrent. Noget som til gengæld også virkelig står frem i sommerens skarpe sol.

Hver mandag tager Unisport look of et kig på nogle af de hotteste produkter fra fodboldverdenen netop nu. Og med en ny efterårskollektion fra Nike F.C. er det naturligvis selvsagt at den skal en tur ind forbi. Hvad synes du om det nyeste tøj fra Nike F.C.?