Weekendens støvlespots: En ny sæson med nye fodboldstøvler

Det er blevet tid igen. VM er lagt bag os og alverdens klubhold er samlet igen for at lade op til en ny emotionel sæson. De nyeste fodboldstøvler er taget ud af æsken og snørret. Og vi har selvfølgelig haft kikkerten ude, for at holde øje med hvem og hvad der rører sig på fodboldbanerne. Det er blevet tid til Weekendens Støvlespots!

Toni Kroos (Real Madrid) - adidas Adipure 11Pro Tribal Pack En af sidste uges, hvis ikke den største transer stod Real Madrid for, da de kunne præsentere den nykårede verdensmester Toni Kroos som ny spiller i kongeklubbens hvide trøje. Og ved præsentationen på Bernabeu kunne Kroos også afsløre at han er klar til at indtage Spaniens hovedstad i den nyeste Adipure 11Pro fra Tribal Pack. Kroos har ellers været ret stædig med at holde sig til de lidt ældre designs, men med en ny start i Real Madrid må der også en ny start med fodboldstøvlerne til.

Tomas Rosicky (Arsenal) - PUMA evoPOWER 1.0 Skind En anden nylig stor præsentation var PUMA's lancering af Arsenals nye spillertrøjer, som Rosicky altså viser frem på billedet. Det er dog ikke trøjen, men hans fodboldstøvler der fangede vores opmærksomhed. For sammen med præsentationen af trøjerne afslørede PUMA også en helt eksklusiv udgivelse af et par evoPOWER Tricks i Arsenal farver og det er netop disse støvler Rosicky har iført sig. Og går man helt tæt kan man også se at Rosicky rent faktisk har en variant med læderoverdel. Det ser altså ud til at Rosicky foretrækker det frem for PUMA's AdapLite mikrofiber overdel.

Marc-André ter Stegen (FC Barcelona) - adidas Predator Instinct Tribal Pack En mand der går en spændende sæson i møde er Marc-André ter Stegen. Kort før VM blev han præsenteret hos Barcelona som deres nye målmand efter at både Valdes og Pinto forlader klubben efter sommer. Og den tyske målmand, som ikke var en del af Tysklands VM trup, er helt klar til at spille sin første sæson i La Liga. Det fortæller hans nye Predator Instinct i hvert fald!

Alvaro Negredo (Manchester City) - Warrior Superheat (Whiteout) Til gengæld må Negredo se langt efter en sæsonstart for hans eget vedkommende. Han har nemlig netop annonceret at han er ude i nogle måneder efter at have brækket foden. Inden et uheld skete kunne han dog optræde i Warrior's letvægter Superheat. Negredo har ellers en aftale med adidas, så noget tyder på at Negredo er på vej mod et mærkeskifte? Under alle omstændigheder vil der gå nogle måneder, før vi får svar på det spørgsmål.

Jose Enrique (Liverpool FC) - adidas Adipure 11Pro Tribal Pack Og mens Manchester City og Negredo kan ærge sig over denne langtidsskade så kan Liverpool og Jose Enrique glæde sig over at det endelig ser ud til at den spanske venstre-back endelig kan holde sig skadesfri. Og om det er fordi at Enrique har skifter fodboldstøvler ved vi ikke, men vi spottede ham i hvert fald i den nye 11Pro fra Tribal Pack. Vi har ellers været vant til at se Enrique i adidas' letvægter adizero F50, men måske leder Enrique efter noget med større komfort i?

Rickie Lambert (Liverpool FC) - adidas Nitrocharge 1.0 Tribal Pack Og vi bliver et øjeblik hos the Scousers. For her løber Rickie Lambert rundt og glæder sig nok som et lille barn til at blive taget imod på Anfield når den nye sæson går i gang. Her vil han score sine mål med den nyeste Nitrocharge fra Tribal Pack. Sidste sæson optrådte Lamberts ellers i Nikes CTR360 Maestri III, men han er tilsynladende blevet så skuffet over at støvlen ikke produceres mere, at han er gået over til adidas' energistøvle. En fodboldstøvle han også optrådte med under VM.

Fernando (Manchester City) - Warrior Skreamer Fernando er en anden spiller der kan se frem til at blive modtaget med hyldestråb på et nyt stadion. Sidste måned blev han annonceret som ny spiller i Manchester City. Og det betød ikke bare at City ville få en forstærkning til midtbanen. Det betød også at Vincent Kompany fik en legekammerat i samme fodboldstøvler som ham. Fernando er nemlig også fan af Warriors skreamer. Spørgsmålet er om Negredo så også slutter sig til Warrior familien når han vender tilbage fra sin skade?

Javi Garcia (Manchester City) - adidas Predator LZ Earth Pack Og mens vi virkelig har fået spottet en lang række nye fodboldstøvler, så sørger Javi Garcia for lige at holde os nede på jorden. For det ser tilsynladende ud til at Garcia trives helt fint i adidas' forrige Predator LZ. Det var i hvert fald denne fodboldstøvle valget var faldet på da Manchester City spillede en træningskamp mod skotske Hearts.

Daniel Frahn (RB Leipzig) - adidas F50 adizero (miadidas) Og træningskampe er lige præcis, hvad der er godt gang i rundt omkring i verden. Og derfor har vi naturligvis haft følehornene ude her. Og i en træningskamp mellem RB Leipzig og PSG faldt vi over Daniel Frahn, som har været ude og lave det tunge design arbejde selv. For hans F50 adizero er et resultat af muligheden for at farvelægge sine fodboldstøvler som man selv vil have dem og han skal da lige have en thumbs up med på vejen herfra.

Niklas Hoheneder (RB Leipzig) - adidas adipure 11Pro (miadidas) Frahn var dog ikke den eneste fra den tyske klub, som fik en ide om at bruge miadidas til sine fodboldstøvler. For i samme kamp fik vi også lige øje på Niklas Hoheneder, der mest af alt ser ud til at have ladet sig inspirere af klubbens Rød/Hvide farver og når det nu skal være så kan man jo lige så godt matche tingene.

Pierre-Emil Højbjerg (Bayern München) - adidas F50 adizero Tribal Pack Sidste uge var en vild lanceringsuge med masser af nye colorways til adidas fire siloer. Heriblandt var adidas' letvægter F50 adizero i en ny farverig Pink/Blå variant. Og en af dem der har kastet sin kærlighed på dem er danske Pierre-Emil Højbjerg som befinder sig i den tysker mesterklub Bayern München. Og nå man nu snakker om at det skal matche, så går farverne da meget godt til den tyske hjemmebanedragt. Gad vide om det er noget Højbjerg havde med i sine overvejelser da han valgte dem?

Vi er utrolig glade og spændte over at være tilbage med vores ugentlige støvlespots og med en ny sæson rundt om hjørnet tør vi slet ikke tænke på den fodboldstøvle rejse vi skal igennem de næste måneder. Hvilke spots har du gjort dig? Husk at du altid er velkommen til at dele dine spots med os her eller på Facebook.