Unisport WebTV: adidas Predator Instinct innovation interview

I fobindelse med lanceringen af den nye Predator Instinct fik vi en snak med Antonio Zea, der er Innovation Director for Football i adidas, og talte om den 14. Predator fodboldstøvle i rækken. Se med og hør hvordan det gik lige her.

Adidas' Predator fodboldstøvle er en af de mest ikoniske støvlesiloer på markedet lige nu, og har eksisteret siden 1994. Nu har adidas lanceret Predator Instinct, der er fjortende udgave af rovdyret. Vi var i Tyskland og besøge adidas HQ, hvor vi også fik en snak med Antonio Zea, der er Innovation Director for Football og derfor er en af de centrale kræfter bag når adidas laver nye fodboldstøvler.

Det er nok ret fair at sige, at Antonio Zea går op i fodboldstøvler, nye teknologier og at skubbe til grænserne. En mand, der deler den passion, vi også har for fodboldudstyr. Og det kan man bestemt mærke på interviewet, hvor Zea fortæller os om tanken bag Predator Instinct fra et innovationsperspektiv.

Her kan du høre, hvad adidas gerne ville ændre, samt hvorfor den minder lidt om de ældre Predator fodboldstøvler - og samtidig også se en af de mange prototyper, der blev lavet i designprocessen for Predator Instinct. Her får man i alle fald en klar ide om konceptet - men der er langt fra prototype til den færdige fodboldstøvle rent designmæssigt.

Køb dit eget eksemplar af Predator Instinct lige her - kun 1.359,- kr.

ALT_TAG

Hvad siger du til den nye Predator Instinct, og kan du lide designet på den nye fodboldstøvle? Vi hører også meget gerne din mening om prototype, som Antonio viste os. Alt sammen foregår i kommentarsporet herunder.