Nike hylder legende i ny hjemmebanetrøje til Galatasaray

I ugens forløb blev der også plads til en præsentation af Galatasarays nye hjemmebanetrøje. Og som trøjesponsor for en af Tyrkiets absolut største og mest populære fodboldklubber, så følger der også et stort ansvar med. For meningerne er mange og det er ikke altid lige nemt at tilfredsstille alle. Lad os se på Galatasarays nye hjemmebanetrøje.

Galatasaray har i mange været et af tyrkiets bedste bud både på en hjemlig som en europæisk udfordrer. Særligt husker vi da Galatasaray slog Arsenal i den daværende Uefa Cup finale, som blev spillet i Parken. Det var og er stadig Tyrkiets eneste triumf på klubplan i Europa. I de seneste år har løverne formået at kæmpe sig tilbage i Europas fineste selskab.

Og derfor har Nike endnu engang sørget for at klæde de tyrkiske vicemestre ordentligt på. Og denne trøje er ikke bare et resultat af et tilfældigt design. Det er nemlig inspireret af en af klubbens absolut største legender, nemlig Metin Oktay. Med kælenavnet "Den ukronede konge" besidder Oktay en særlig plads i klubbens hjerte. Designet på denne trøje afspejler således en af de mange trøjer Oktay nåede at optræde i. En hyldest der helt sikkert ikke vil blive protesteret imod hos Cimbom.

Som kendetegnende ved Nikes trøjer, så er tøjet udviklet gennem Nikes teknologiske besiddelser. Udover at have laserskårede ventilationshuller og udviklet med Dri-FIT teknologien, så er trøjernes fit også tilpasset via Nikes 3D kropsscannere, som sikrer et behageligt og tæt fit og som vil føles designet specifikt til den individuelle spiller.

Sneijder og Co. er klar til endnu omgang europæisk fodbold og ikke mindst at bringe det hjemlige trofæ hjem til klubben igen efter at have set Fenerbache snuppe det for snuden af dem i sidste sæson. Nike har sørget for at gøre dem spilleklar med en ny hjemmebanetrøje. Hvad synes du om designet på den nye hjemmebanetrøje?