Unisport WebTV: Joltter overværer en vild VM finale på Copacabana Beach

I morgen er det blot en uge siden at vi var vidne til kampen, der gjorde Tyskland til verdensmestre igen siden 1990. En finale der sendte fodboldfans igennem mange forskellige følelser før Mario Götze scorede det enlige mål i 2. halvleg af den forlængede spilletid. Alt det her overværede Joltter på overvældende vis i Rio på Copacabana Beach. Se her, hvordan det gik for sig.

Siden at VM gik ind i slutspillet har Joltter bevæget sig rundt i Rios gader for at sende lidt af VM stemningen hjem til Danmark, så vi kunne få lov til at mærke følelsen af at være med ved VM i Brasilien. En rejse, der har bragt masser af flotte oplevelser og fantastiske stemningsbilleder med sig. Men det ville ikke være fuldendt, hvis vi ikke fik finalen med.

Og den får vi så her. For selvfølgelig var Joltter med ude, for at overvære den største fodboldbegivenhed i 2014. Og hvor man tager man hen, hvis man skal se finalen i VM i Rio? Ja, hvis man da i hvert ikke har billetter til Maracaná? Man tager selvfølgelig hen på Copacabana Beach, ligesom de hundrede tusinde af mennesker, som havde tænkt det samme.

Og hvis Joltter satsede på at komme et sted hen, hvor følelserne var helt ude på tøjet og mere endnu, så skal vi da lige love at han var kommet det helt rigtige sted. For i en sand menneskeeksplosion var argentinere, tyskere, brasilianere og alverdens fodboldfans strømmet til den ikoniske strand for at se, om Messi kunne føre sit land til VM trofæet ligesom Maradona gjorde det i 1986.

Og emotionelt blev det. For mens argentinerne og selv Joltter, lod sig rive helt med da de troede at Higuain havde scoret, så gik det endnu mere amok da Götze sendte tyskerne på sejrskurs med blot 7 minutter til straffesparkskonkurrencen. Og hvad enten man var tysker, argentiner eller neutral, så kom følelserne på den ene eller anden måde i spil.

Ligegyldigt hvor man har befundet sig under VM så har det helt sikkert været med masser af følelser i spil. Men det kan nok ikke benægtes at Rio de Janeiro var et af de steder man allerhelst ville være da finalen skulle spilles. Joltter var så heldig at opleve den enorme fest der eksploderede da Götze scorede kampens enlige mål. Hvor så du VM finalen? Og hvem heppede du på og hvorfor?