Adidas Predator Instinct - 20 års udvikling af rovdyret

I midtugen lancerede adidas den 14. generation af deres ikoniske Predator-silo. Den hedder Instinct, og er ifølge tyskerne den bedste fodboldstøvle, de nogensinde har lavet. Punktum. Instinct er lavet med fem Lethal Zones, der skal hjælpe dig med at få mere kontrol over bolden - og dermed kampen.

Adidas Predator blev lanceret i 1994, og nu, 20 år efter har fodboldstøvlen nået sin 14. generation. Præcis som det rovdyr den er, har Predator gennemgået en naturlig evolution og tilpasset sig fodboldspillets udvikling. Det betyder, at den i dag har samlet mange af de bedste ting fra tidligere modeller - og derfor kalder adidas det også den bedste Predator de nogensinde har lavet.

Det skyldes hovedsageligt udviklingen af de fem Lethal Zones, der blev introduceret, da adidas gav deres profiler en blank fodboldstøvle og en sprittusch og bad dem markere, hvor de havde brug for elementer på Predator. Det kom der fem områder ud af, der er lavet af SL gummi, og som skal hjælpe dig med at få bedre kontrol, fart og præcision i dine spark.

Forudbestil adidas Predator Instinct lige her - kun 1.359,- kr. Den første og mest prominente zone er Drive-zonen, der er lavet til at give dig mere kraft og præcision når du sparker med vristen. Der har længe været sparkeelementer på vristen af Predator, men på Instinct er de blevet mere aggressive, så de giver dig den ekstra kraft og ekstra greb i bolden, der kan give dig den bedste forudsætning når du skal sparke igennem.

Anden zone sidder på indersiden af Predator Inctinct og hedder Pass. Den er, som navnet antyder, lavet til at give dig bedre forudsætninger når du skal finde pladsen på banen og slå den geniale aflevering til din medspiller. Adidas har tilføjet et gele panel, som hjælper med at give den rette præcision og kraft på afleveringerne.

På snuden af Predator Instinct har adidas placeret et element, der er lavet til at gøre dig til banens snigskytte - Sweet Spot. Her kan du sætte den sidste, afgørende præcision i især dine skruede spark, og den hjælper dig samtidig med at give det ekstra skud af fart, når du sparker med indersiden.

På toppen af snuden sidder First Touch, der skal hjælpe dig med - ja - dine førsteberøringer. De er ret vigtige, for sidder den første berøring ikke i skabet, skal du ud og løbe for at fange bolden igen, og så er muligheden måske væk. First touch zonen hjælper dig med at tage farten ud af bolden, så du kan lægge den død og derefter udøve din magi med den. Simpelt.

Sidste zone er Dribble, der også er lavet til at give dig mere kontrol over bolden når du løber med den. Konceptet er simpelt - mere friktion mellem fodboldstøvle og bold betyder mere greb, og mere greb giver mere kontrol. Adidas har valgt at sætte Dribble zonen lidt længere tilbage på ydersiden af foden, og den fuldender altså derfor tanken om kontrol over bolden uanset hvor du rører den.

Forudbestil adidas Predator Instinct lige her - kun 1.359,- kr.

Under bunden af adidas Predator Instinct har tyskerne nemlig også tænkt på kontrol - en rillet sål med små tænder sikrer, at du også har bedre greb i bolden, når du bruger sålen. Det gør du på 10 % af alle dine berøringer, så her er der heller ingen undskyldning mere.

ALT_TAG

Med adidas Predator Instinct har den ikoniske fodboldstøvle gennemgået en udvikling, der har taget alt det, adidas har lært gennem årene og pudset det af i siderne, så det passer til det moderne fodboldspil. Hvad synes du om Predator Instinct? Del dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter.