Nike F.C. henter inspiration med Zlatan og Thiago Silva i Paris

Nike F.C. har denne sommer taget verden med storm som en hyldest til 20 års fodbold i selskab med Nike. Klubben, som er grundlagt af Nike og ført ud i livet af nogle af verdens mest legendariske fodboldsspillere, hylder moden fra fortiden og nutiden i nogle ikoniske tøjkollektioner.

Sommeren er over os og hvis du ikke allerede har anskaffet dit Nike F.C. gear så er det ved at være på tide. For mens Nike F.C. er godt i gang med at opruste klubben, rettes blikket nu hen mod Paris til en klub der indeholder adskillige superstjerner, som udgør perfekte eksempler på hvad Nike F.C. står for og her er der naturligvis tale om de storsatsende stjerner fra PSG.

Find den store kollektion fra Nike F.C. lige her

Og i første omgang har Nike F.C. allieret sig med to verdensstjerner: Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva. Og når man taler om legender, hvem skulle man da så ellers også hive ind når man befinder sig i Frankrigs hovedstad? Sammen har de været med til at danne grundlaget for PSG's fornyede succes og ambitioner om at slutte sig til Europas største fodboldklubber. Et grundlag som kan spores helt tilbage til 2001, hvor en ung og storsmilende brasiliansk troldmand kaldte Paris sit hjem.

Find den store kollektion fra Nike F.C. lige her

I denne nye efterårskollektion bygger Nike videre på de samme design ideer, som formede sommerens kollektion. Det er dermed stadig den simple og stærkt modebevidste stil der præger designet. Grundelementerne er derfor stadig også Hvid og Sort, mens enkelte guld farver har sneget sig ind på et par af trøjerne.

Briefet for den nye kollektion tager sin inspiration fra Paris og ikke mindst klubbens motto: "without risk there is no victory" (uden risiko er der ingen sejr). Nike F.C. blev for alvor genoplivet i år i kraft af klubbens 20 års jubilæum. Det var nemlig ved VM i USA i 1994 at de første frø blev sået.

Find den store kollektion fra Nike F.C. lige her

Nike F.C. stiller sig ikke tilfreds med det næstbedste. Mens Neymar, Wilshere og Osvaldo præsenterede sommerens kollektione, så er Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva blevet fløjet ind fra Paris for at hjælpe til med efterårskollektionen. Hvad synes du er fedest ved Nike F.C.?