PUMA vover pelsen med kreativt design til Borussia Dortmund

Det har været en emotionel uge med masser af nye trøje- og støvlelanceringer. Ugen bød blandt andet også på nye trøjer til Borussia Dortmund, som PUMA har stået for. Kom tættere på Reus og Co's nye trøjer til en ny og spændende sæson.

Efter at Borussia Dortmund i en årrække led af nogle af de værste resultater i klubbens historie har de gennem de senese 4 år bevist at de skal betragtes som en af Tysklands største klubbe. De seneste to sæsoner har PUMA været med til at dele den succes med Dortmund og derfor er de også ekstra stolte af at kunne præsentere Dortmunds spillertrøjer for tredje gang i deres samarbejde.

Og efter at have leveret et par forholdsvis traditionelle hjemmebanetrøjer har PUMA besluttet sig for at gå den utraditionelle vej og levere et hidtil uset design. Farverne er naturligvis stadig den samme Gul/Sort kombination. Til gengæld vover PUMA skindet med et semi-stribet design, der virkelig får Reus og Co. til at stå ud på banen.

Du kan købe Dortmunds nye hjemmebanetrøje her - kun 549,-

Sidst man kunne finde et lignende utraditionelt design hos Dortmund var tilbage i starten af 1990'erne, hvor Nike stod for tyskernes trøjer. Her vil det lidt ældre publikum kunne genkalde de neonfarvede trøjer med det nærmest digitalt inspirerede sorte print. Det er ikke i den retning PUMA er gået, men i stedet har de lavet et assymetrisk design hvor den ene side har sorte striber og et gult ærme, mens den anden side er gul med et sortstribet ærme.

Dermed er Borussia Dortmund klar til at indtage den tyske Bundesliga, hvor de vil forsøge at vælte Bayner München af tronen. Og der skal da også noget helt særligt til, for sidste sæson var Bayern Münchens mest overlegne sæson til dato.

Du kan købe Dortmunds nye hjemmebanetrøje her - kun 549,-

Marco Reus er da også særligt begejstret for de nye trøjer: "Det ekstraordinære design med de diagonale striber udstråler dynamik og aggressivitet". På indersiden af nakken har PUMA også understreget spillernes passion for at spille i det Gul/Sorte design ved at tilføje klubbens motto "Echte Liebe" (Ægte Kærlighed).

Okay, det kan godt være at hjemmebanetrøjen stikker en smule af, men så har PUMA så også valgt at bevare et klassisk design til udebanetrøjen. Og klassisk er lige præcis ordet. For her har PUMA benyttet sig af et stilet nålestribet design, i en dominerende sort farve med gule nålestriber.

Du kan købe Dortmunds nye udebanetrøje her - kun 549,-

Dortmunds nye trøjer er selvfølgelig også udstyret med PUMA's PWR ACTV teknologi som står for POWER ACTIVE. Teknologien bygger på en atletisk tape der er placeret strategisk udvalgte steder på indersiden af trøjen. Det fungerer ved at yde en form for mikro-massage til kroppens muskler og på den måde aktivere dem, så de arbejder mere effektivt på inden og under fysisk udøvelse.

Dortmunds nye hjemmebanetrøje vil første gang få smagen af den nye sæson, når de tager imod Bayer Leverkusen hjemme på Westfalenstadion lørdag den 23. august. Dortmund kan så vælge at benytte sig af deres nye udebantrøje allerede runden efter når de tager på besøg hos FC Augsburg.

Du kan købe Dortmunds nye udebanetrøje her - kun 549,-

Borussia Dortmunds nye trøjer sprudler af kreativitet og nytænking med et spændende og anderledes design. Der er dog heller ikke nogen tvivl om at det vil dele smagsdommerne i forskellige grøfter. Hvilken grøft står du i? Er den nye hjemmebanetrøje on spot eller en ommer?