Adidas F50 Adizero i alternativ sort/gul farvevariant

I kølvandet på lanceringen af adidas F50 Adizero fra Tribal Pack har adidas lanceret to udgaver af den lette fodboldstøvle i et noget mere afdæmpet Sort/Gråt look. Adizero kommer i både mikrofiber og læder i den sorte udgave, og dem har vi taget et kig på her.

Tidligere torsdag løftede adidas sløret for deres nye F50 Adizero Pink/Blå fodboldstøvler, der er en del af Tribal Pack, som vi kommer til at se på fodboldbaner verden over i den kommende pre-season og når sæsonen for alvor går i gang. Der er fuld fart på farverne, og for de fodboldspillere foretrækker en lidt mere afdæmpet udgave af Adizero følger adidas op med en elegant, sort udgave.

Den nye farve af Adizero fører Battle Pack-designet videre, men holder en noget lavere profil med en sort base og et mørkegråt mønster på toppen, der får følgeskab af en varm, gul accentfarve på inderbeklædningen og knopperne. Læderudgaven er lavet med en helt sort snude, og har altså ikke taget Battle Pack designet med sig.

Forudbestil adidas F50 Adizero Sort/Grå/Gul lige her - kun 1.359,- kr.

Mikrofiberudgaven af F50 Adizero i Sort/Grå/Gul er vanen tro lavet med adidas' banebrydende Hybridtouch materiale, der emulerer alle de gode ting fra læder - men som samtidig giver dig en god holdbarhed og et materiale der er vandskynede. Hybridtouch er tyndt og smidigt, og sætter sig derfor enormt godt på din fod, så du får både en lækker og tæt pasform samt en tæt føling med bolden.

På hælen har adidas placeret et stykke med SPEEDFOIL, der er uhyre stærkt, men samtidig både meget tyndt og let, hvilket er med til at holde Adizeroens vægt nede på imponerende 150g i mikrofiberudgaven. SPEEDFOIL-hælen får selskab af Sprintframe 2.0 ydersålen, der sikrer en god beskyttelse hvis nu man skulle blive sparket over hælen. Det sker jo, når man er en hurtig spiller...

Sålen går igen på begge udgaver af den sorte Adizero, og kan bl.a. prale af adidas' nyudviklede SPEEDTRAXION knopsystemet, der sikrer et aggressivt greb i banen samt en overraskende god manøvredygtighed selv i høj fart, så du både kan sætte din modstander på de første meter, men også gøre dem rundtossede med hurtige, små og skarpe retningsskift.

Læderudgaven af F50 Adizero er tilbage for første gang siden vi så den seneste generation blive introduceret, og er dermed kun anden farvevariant af Adizero i læder fra femte generation. Den holder den sorte og gule stil, og giver dermed et helt andet alternativ til den farverige Tribal Pack-udgave.

Læderoverdelen er som så mange gange før lavet med Goleo-læder, der er en blød variant af kalveskind, der er blevet garvet en lille smule mere, således at den er tynd og smidig. Dette giver Adizero i læder en lækker, meget personlig pasform - samtidig med at den så også er en anelse højere i snuden end mikrofiberudgaven.

Du kan allerede nu forudbestille adidas F50 Adizero Skind Sort/Gul - kun 1.359,- kr.

Ud over det andet overdelsamteriale på snuden har læderudgaven af F50 Adizero i Sort/Gul heller ingen SPEEDFOIL-del på hælen. Det er ganske enkelt et stykke kunstlæder, der er perforeret for at holde vægten nede. Det ligner lidt, men er altså ikke SPEEDFOIL.

Uanset hvilken af de to modeller af adidas F50 Adizero du vælger, er der bang for the buck, og den sorte farve er et glimrende alternativ hvis du gerne vil have en let fodboldstøvle uden alt for selvlysende farver.

Hvad synes du om de to F50 Adizero-modeller - og hvilken farve er mest dig? Pink/Blå eller Sort/Grå/Gul? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.