Når en ny sæson skydes i gang i La Liga, så vil Atletico Madrid påtage sig rollen som de forsvarende spanske mestre for første gang siden sæsonen 1996-97. Derfor må hovedstadsklubben nødvendigvis også sørge for at se ordentligt ud. Det hjælper Nike dem med og i dag har de præsenteret deres nye udebanetrøje. Kig med over skulderen her.

Det kan godt være at FC Barcelona og Real Madrid har hersket den spanske liga de seneste mange år, men sidste år fik La Liga en ny tronfører. Atletico Madrid viste imponerende styrke og sikrede sig titlen i sidste spillerunde i Barcelonas egen hul. Nu er Simeones tropper klar til at forsvare tronen og det vil blandt andet blive i i en gråtonet udebanetrøje.

Man kunne ellers tro at da Atletico netop sikrede sig titlen i deres gule udebanetrøje, at Nike ville føre vide på dette design. Men de har i stedet valgt at give Atletico en moderne og stilren udebanetrøje i tre toner af grå, hvor øverste del er mørkest og nederste del lysest.

Det karakteristike logo sidder trofast over hjertet og bryder det simple look sammen med et rødt Nike swoosh på højre side og sponsorlogoet fra Azerbaijan over brystet. Kraven kommer i en klassisk rund krave og bagi på indersiden har Nike indsat teksten "Campeón del Mundo 1975" for at mindes en af klubbens mest stolte præstationer, da man slog Independiente med 2-1 og blev klub verdensmestre.

Tøjet er naturligvis også lavet med Nikes Dri-Fit teknologi, samt laserskårede ventilationshuller for at holde spillernes kropstemperatur nede og samtidig også gøre tøjet ekstra behageligt at have på, ved at lede fugt og sved væk fra trøjerne. Oven i det er trøjerne pasform så præcist målt efter som muligt, gennem Nikes 3D kropsscanner og giver derfor et unikt og personligt fit.

Atletico Madrid er klar til at indtage verden i en ny forventingsfuld sæson. Det bliver dog svært at toppe succesen med et spansk mesterskab og en 2. plads i Champions League. Det ligner dog ikke Diego Simeone at stille sig tilfreds med det. Nike har sørget for at klæde madrilenerne ordentligt på og denne udebanetrøje vil helt sikkert se godt ud på Turan og Co. Hvad synes du om deres nye udebanetrøje? Kunne du bedre lide den gule?