Adipure 11Pro får følgeskab af en bror i Sort/Blå

Hvis man troede at adidas var færdige med deres lanceringer, så kan man lige så godt tro om igen. For i adidas er en enkelt ny farvevariant ikke nok. Og selvfølgelig er det ikke det. Her til aften har adidas således vist Adipure's tvæggede tvilling frem: Adipure 11Pro Sort/Blå.

Hvis man går og leder efter en komfortabel fodboldstøvle, så er det en meget god ide at kigge med her. For hvis der er noget adidas kan levere med deres Adipure 11Pro så er det maksimal komfort. Adipure 11Pro er bygget til at kæle om dine fødder og derfor er der heller ikke noget at sige til at adidas nu har valgt at sende hele to nye farvervarianter ud.

Du kan gå ind og forudbestille den nye Adipure 11Pro Blå/Hvid/Sort nu - kun 1.119,-

Med VM bag os har vi nu fuld fokus på opstarten til den kommende sæson, som uden tvivl bliver en følelsesladet en af slagsen. Ikke mindst fordi at der er godt gang på transfermarkedet. Og netop en af de spillere der har kastet sin kærlighed på 11Pro vil fra næste sæson skifte det tyske underlag ud med spansk. Vi taler naturligvis om Toni Kroos der netop i dag kunne præsenteres som ny Real Madrid spiller.

En anden nykåret verdensmester, der til daglig også optræder med de komfortable fodboldstøvler, er Philip Lahm. Og nu har Kroos, Lahm og resten af Adipure tilhængerne altså fået et par alternativer at vælge i mellem. For mens den tidligere model kom i en overvejende Blå med sort udfyldte mønstre, så har adidas vendt farveprioriteringerne om og sender nu en overvejende sort variant vores vej, dog med samme gule knopper som den anden model.

Du kan gå ind og forudbestille den nye Adipure 11Pro Blå/Hvid/Sort nu - kun 1.119,-

Og mens det måske kom bag på nogen at adidas havde flere farvevarianter i gemmerne til os, så vil det ikke komme bag på nogen at det teknologiske grundlag for fodboldstøvlen stadig er det samme. Det vil sige at Adipure for anden gang kommer med en overdel af Hybridtouch. De mange syninger for at sikre et mere behageligt fit omkring forfoden, definerer også stadig overdelen.

Det som er unikt for Adipure 11Pro er at adidas har valgt at fore indersiden med blødt og behageligt ruskind. Det pakker foden dejligt ind og som om det ikke er nok har adidas også indsat memory skum oppe omkring forfoden for at tilpasse sig din fod.

Du kan gå ind og forudbestille den nye Adipure 11Pro Blå/Hvid/Sort nu - kun 1.119,-

Overdelen sidder på den behagelige Comfort Frame, der sørger for at fordele trykket så ledene ikke belastes lige så meget. Samtidig sørger Comfort Traxion knopkonfigurationen for at levere optimal fremdrift og hurtigere acceleration.

Det var altså ikke nok for adidas at sende en enkel farvevariant ud. Her til aften sendte de derfor en ny variant ud som mest af alt kunne ligne en tveægget tvilling til modellen der blev præsenteret tidligere i dag. Hvilken af dem er fedest i dine øjne?