Den fantastiske trio: Magista Obra i tre forskellige farver

Nike Magista Obra har virkelig taget fodboldverdenen med storm siden den blev præsenteret i Barcelona i marts måned. Nu har vi haft tid til at lære den bedre at kende og endda blevet forkælet med hele tre colourways. Vi tager et kig på den fantastiske trio lige her.

Med lanceringen af den nye Black Pack førte det ikke blot en, men to nye Magista Obra med sig. Det betyder at Magista Obra nu kommer i en trio: Den første model fra Hyperpunch kollektionen i Neon/Rød/Sort og altså de to nyeste i Sort/Hvid og Sort/Neon.

Se det fulde udvalg fra Magista kollkektionen her

Magista Obra blev præsenteret få måneder før VM, det var dog først ved VM at vi rigtig gjorde bekendtskab med fodboldstøvlen, som Nike har formuleret som en revultionerende og banebrydende innovation. Og Magista Obra tager da også hjem fra Brasilien med en fantastisk fornemmelse. Det var nemlig intet mindre end en spiller med Magista Obra, der fik lov til at afgøre VM finalen: Mario Götze.

Dermed kunne Götze også understrege at Magista Obra sidder på den helt rigtige spiller. Siden præsentationen har Nike nemlig gjort meget ud af at fremlægge fodboldstøvlen til den kreative og kampafgørende playmaker. Dette har for eksempel været en af årsagerne til at Magista er bygget på en konisk knopkonfiguration med runde knopper. En konfiguration der er nødvendig for at fremme 360 graders bevægelsesfrihed, som er en central del af playmakerens spillestil.

Få fingrene i den første Magista Obra her - kun 2.099,-

Det betyder dog ikke at Magista Obra kun henvender sig til playmakere. Under VM så vi blandt andet Magista Obra på Thiago Silva, David Luiz og selv målmanden Keylor Navas fra Costa Rica bar Magista Obra. Og en af årsagerne til at en bred variation af spillere bærer støvlerne ligger nok i GF13 læsten, som også ses på Nikes Hypervenom. Denne læst er udviklet til at kunne forme sig efter mange forskellige typer af fødder og fittet er næsten garanteret at sidde lige i skabet hver gang.

Hop ind og forudbestil Magista Obra Sort/Hvid lige her - kun 2.099,-

Når alt er sagt så er det klart at Magista Obra først og fremmest er blevet interessant på grund af sin Flyknit overdel og Dynamic Fit Collar. Og der er nok mange der har glædet sig til den dag, hvor endnu flere farvevarianter kom ud. Nu har Nike så tredoblet valgmulighederne og vi vil ikke lyde grådige, men med det design Magista har fremvist hidtil, så kan vi slet ikke vente med at få flere varianter på bordet.

Du kan også vælge den tredje farvevariant her - kun 2.099,-

Magista Obra kan nu fås i tre forskellige farvervarianter og vi ved godt, hvilken vi bedst kan lide, men hvad siger du? Hvilken af de nuværende tre Magista Obra er i dine øjne den fedeste?