Nike Ordem lanceret til Premier League, Serie A og La Liga

Nike lancerede i dag den nye Nike Ordem fodbold til verdens tre største ligaer, som bliver den officielle kampbold til næste sæson. Den kommer i et unikt design til Premier League, Serie A og La Liga - og dem kan du se herunder.

Nike har længe været officiel boldleverandør til både Premier League, Serie A og La Liga, og har derfor stået for at lave den officielle kampbold hvert år. Med introduktionen af deres Nike Ordem i december sidste år er tiden endelig kommet til nye boller på suppen, efter at boldene i det store hele teknisk havde ligget meget op ad hinanden.

Nike Ordem fodbolden er blevet lavet i tre forskellige farvevarianter, så bolden til hver liga skiller sig ud; Premier League fodbolden er blevet udstyret med et blåt tema, La Liga med et orange tema og Seria A med et pink tema. På den måde er der ingen tvivl, når man ser bolden svæve i luften. Samtidig er hver fodbold udstyret med sin ligas logo for at gøre den helt skræddersyet til verdens tre største ligaer.

Forudbestil Nike Ordem Premier League lige her - kun 1.099,- kr.

Åbner vi for kølerhjelmen og kigger på den tekniske del er Nike Ordem fodbolden resultatet af mange års forskning i Nike. Den er bygget til den næste generation af fodboldspillere, som har brug for at have fuld kontrol over bolden og vide at den opfører sig som den skal.

Derfor har Nike konstrueret Ordem med paneler, der er blevet varmet - faktisk smeltet - sammen for at give den optimale sfæriske form, hvilket har gjort, at Nike komplet har kunne undgå at lave Nike Ordem med syninger. Samtidig er den blevet lavet med en teknologi kaldet AEROW TRAC, der er små riller langs panelkanterne, der sikrer en bedre aerodynamik og stabilitet for Ordem.

Nike Ordem La Liga kan forudbestilles lige her - kun 1.099,- kr.

AEROW TRAC fungerer på den måde, at de små riller leder noget af luften forbi fodbolden, så der dermed er mindre modstand og Nike Ordem således får et mere stabilt og direkte svæv i luften.

Samtidig er de tre forskellige Nike Ordem fodbold udstyret med Nikes RaDaR-teknologi, der står for Rapid Decision and Response. Det betyder hurtig beslutnintagen og reaktion på dansk, og dækker over at Ordem er dækket med et grafisk mønster, der giver en flimrende effekt og gør det lettere for spillerne på banen at se bolden via deres perifære syn - hvilket i sidste ende gør, at de kan reagere hurtigere på boldens bevægelser.

OK, indrømmet - vi kommer til at kigge på Nike Ordem rigtig meget i den næste tid med Premier League, Serie A og La Liga-opstart lige om hjørnet. Hvilken af de tre fodbolde synes du er fedest - og er en af dem noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.