Juventus og Nike lancerer nye hjemme- og udebanetrøjer

Nike og Juventus løftede i dag sløret for "Den Gamle Dames" nye hjemme- og udebanetrøjer, som både holder traditionen i hævd og på samme tid drysser stjernestøv over den traditionsrige italienske klub. Vi har taget et kig på den sidste Nike X Juventus fodboldtrøje i denne omgang - kom med.

Det er en af de ting, man bare ikke laver om på - en Juventus fodboltrøje har sorte og hvide lodrette striber. Sådan har det været siden 1903, hvor striberne blev introduceret, og sådan vil det formentlig blive ved med at være i mange år endnu. Den tradition holder Nika da også i hævd med deres sidste Juventus hjemmebanetrøje inden klubben skifter til Adidas fra næste sæson.

Juventus' nye hjemmebanetrøje er nemlig sort og hvid som altid, men denne gang er striberne blevet en smulle bredere. Nike lukker og slukker for La Vecchia Signora med en hjemmebanetrøje, som fansene også har haft indflydelse på. De valgte nemlig inskriptionen i nakken, hvor der står "Fino alla fine," hvilket betyder "indtil enden."

Trøjen er også udstyret med en stilet, sort polo-krave med v-hals, som er en reference tilbage i tiden, hvor Juve's fodboldtrøjer oftest var set med dybe udskæringer. Her har Nike holdt det lidt mere, øhm, moderne og elegant. Samtidig er Juventus-logoet blevet større, og Nike swooshen er holdt i gul som en hyldest til Torinos royale farver. Med andre ord en Juventus hjemmebanetrøje med masser af klassiske referencer, som dog samtidig holder det moderne og minimalistisk, som Nike kan lide det for tiden.

Du kan forudbestille Juventus' hjemmebanetrøje nu - kun 599,-

På Juventus udebanetrøjen er der blevet givet lidt mere gas, da Nike har valgt en mørkeblå farve med et udtonet stjerne-mønster under logoet, der består af små, tynde striber. Vi har set stjerne-designet på Juventus fodboldtrøjer før - dengang var trøjen bare lyserød.

Farvevalget skyldes igen en reference til Torinos royale familie, der har den mørkeblå og gul som de officielle farver, og den gule krave samt Nike swoosh på udebanetrøjen giver også en lille elegant hentydning til byens stolthed.

Du kan forudbestille Juventus' udebanetrøje nu - kun 599,-

Som altid er begge af Juventus fodboldtrøjerne lavet med Nikes DRI-FIT teknologi, der holder spillerne tørre selv i varme forhold. Samtidig foretog Nike 3D kropsscanninger af mange af verdens topspillere, hvilket resulterer i en atletisk og lækker pasform, så Vidal, Tevez, Pirlo & Co. får den bedste komfort når de spiller.

Hvad synes du om Juventus' nye hjemme- og udebanetrøjer? Har du en favorit, og hvad synes du om at Nike og Juve's samarbejde slutter efter sæsonen? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.