adidas maler Nitrocharge orange og sort med Tribal Pack

Når adidas går i kamp, så gør de det aldrig uden "The Engine". Nitrocharge er udviklet til de energifyldte spillere, som aldrig løber en meter for lidt. Nu kommer den også i nye farver og i forhold til Battle Pack har adidas skiftet Hvid ud med Orange. Vi kigger her på Nitrocharge 1.0 fra Tribal Pack.

Adidas har godt gang i lanceringerne ovenpå et veloverstået VM og mens vi i går blev præsenteret for nye farver til Predator Instinct, så er turen i dag kommet til de tre resterende siloer; F50, 11Pro og altså Nitrocharge. Designet er direkte overført fra adidas' Battle Pack, der stod model til VM kollektionen. Men hvor Nitrocharge Battle Pack kom med sort på hvid, komme denne variant med orange på sort.

,

Du kan gå ind og forudbestille den nye Nitrocharge Sort/Hvid/Orange nu - kun 1.359,-

En af de ting der var med til at inspirere adidas til designet var forskellige dyr fra amazonas, såsom bæltedyr og løvfrøer og tager man et kig på dem, forstår man faktisk hvorfor at mønsteret lige præcis er endt ud som det der. Særligt i disse mørkere jordfarver bliver det i hvert fald meget mere klart, hvor adidas vil hen med designet.

Du kan gå ind og forudbestille den nye Nitrocharge Sort/Hvid/Orange nu - kun 1.359,-

Men her stopper sammenligningerne så også mellem bæltedyr og Nitrocharge. For selve fodboldstøvlen danner grundlaget for rene energibomber. Mest karakteristisk for Nitrocharge er den unikke Energysling der løber tværs over vristen. Dens funktion er at holde foden fastlåst i fodboldstøvlen. Som motor på en fodboldbane er et af spillernes vigtigste redskaber at løbe. Derfor er det også særligt vigtig at foden sidder tæt og fast når der løbes, drejes, vendes og tackles.

Du kan gå ind og forudbestille den nye Nitrocharge Sort/Hvid/Orange nu - kun 1.359,-

En ting som adidas havde valgt at modificere ved modellen fra Battle Pack var syninger på overdelen af forfoden. Her havde de nemlig tilføjet en hele del syninger for at skabe et mere tilpasseligt fit. Dels medfører syningerne derfor også en større komfort, men det giver rent faktisk også en øget kontrol med bolden, da teksturen skaber en bedre friktion i mødet mellem bolden og fødderne.

Nitrocharge er altså blevet bevaret i samme fatning som den optrådte under VM og det er således kun designet der har fået sig en opdatering. Overdelen er derfor stadig bygget ovenpå den velkendte SprintFrame, mens den karakteristiske Energypulse også stadig er inkorporet. Denne gang malet gul, fungerer elementet som en slags fjeder under støvlen og gør dermed Nitrocharges sål langt mere fleksibel end adidas' andre støvler.

Du kan gå ind og forudbestille den nye Nitrocharge Sort/Hvid/Orange nu - kun 1.359,-

Med VM afsluttet og en ny sæson for døren er det selvfølgelig selvsagt at nye farver skal på bordet. Det har adidas taget til hjertet med deres nye Tribal Pack og det inkluderer selvfølgelig også deres Nitrocharge, som i denne omgang kommer i en Orange/Sort variant. Hvordan synes du at adidas har klaret det med denne Nitrocharge? Er den godkendt eller en ommer?