VM er et afsluttet kapitel. Det betyder dog også at et nyt kapitel snart går i gang. Et kapitel der indebærer en ny spændende sæson og et væld af nye spændende fodboldstøvler. Og adidas starter deres kapitel med en ny omgang farver på deres fire siloer med Tribal Pack. Vi tager her et kig på den nye F50 adizero Pink/Blå.

En måned før VM startede præsenterede adidas deres VM kollektion under navnet Battle Pack. Designet var ligeligt fordel sort og hvid og mønsteret var dynamisk og stærkt iøjenfaldende. Det ser nu ud til at adidas var ret tilfredse med det design, for i denne nye kollektion har de bevaret mønsteret der udgjorde VM kollektionen.

Men i stedet for at bevare det lidt mere diskrete Sort/Hvid design er adidas vendt tilbage til brugen af farver. Og i denne omgang er farvevalget faldet på Pink/Blå.

Du kan allerede gå ind og forudbestille den nye F50 Pink/Blå/Hvid nu - kun 1.359,-

F50 har netop overstået en imponerende VM slutrunden, hvor 7 af de mest scorende spillere, heriblandt Golden Boot vinder James Rodriguez fra Colombia med 6 mål, optrådte med F50 støvler. Derme fik adidas virkelig understreget at deres letvægter ikke bare er en god fodboldstøvle, men blandt de absolut bedste angrebsstøvler. Og der er da derfor heller ikke noget at sige til at adidas har bevaret F50 som vi har lært den at kende fra den seneste generation.

Og nej, det er naturligvis ikke fodboldstøvlen der scorer målene, men der er til gengæld gode grunde til at Messi, Van Persie, Robben og alle de andre lige præcis har kastet deres kærlighed på F50 Adizero. For med denne fodboldstøvle har adidas virkelig formået at finde en optimal kombination af letvægt, boldføling og fart.

Overdelen er lavet af det tynde men slidstærke mikrofiber materiale Hybridtouch, som efterhånden sidder på alle adidas' fodboldstøvler. Materialet er særligt udviklet til at give en gnidningsfri overdel, som holder støvlens vægt nede. Med til at bevare vægten på et minimum er SpeedFoil, som sidder omkring hælområdet. Denne teknologi er hentet fra verdens hurtigste speedbåde og hvor skulle man da ellers også henvende sig, når man skal have sparket noget fart ind i sine fodboldstøvler?

Du kan allerede gå ind og forudbestille den nye F50 Pink/Blå/Hvid nu - kun 1.359,-

Under VM blev Arjen Robben målt til en topfart på 37 km/t ved hans anden scoring mod Spanien. En af de ting der helt sikkert har hjulpet Robben frem var den sål og knopkonfiguration, som overdelen er bygget på. Sålen er nemlig udviklet med adidas' SpeedFrame, mens knopkonfigurationen har det meget sigende navn Speedtraxion. Det er udviklet med fokus på acceleration, retningsskift og rotationer. Og acceleration var i den grad noget som blev taget i brug i Robbens imponerende spurt.

Interessant nok så optrådte hverken Robben eller Van Persie i Battle Pack designet under VM. Og spørgsmålet er om de to hollandske stjerner simpelthen bare ikke brød sig om designet. Hvis det var tilfældet, så bliver det spændende at se om RVP og Robben har tænkt sig at skifte deres nuværende varianter ud til fordel for det nye design, der jo virkelig må siges at blive videreført i denne Tribal Pack fra adidas.

Du kan allerede gå ind og forudbestille den nye F50 Pink/Blå/Hvid nu - kun 1.359,-

Adidas har netop overstået et imponerende VM. Vinderne af både Golden Ball, Golden Boot og Golden Glove kom fra adidas familien og den populære F50 adizero endte overbevisende med flest scoringer. Nu er adidas klar til at føre succesen videre i en ny kollektion de kalder Tribal Pack med samme mønster som Battle Pack. Hvad mener du om kombinationen af Pink og Blå? Har du et bedre bud?