Nike går old school med den sorte Tiempo Legend V

Nikes Tiempo kollektin bærer på en tung arv. Den repræsenterer starten på en æra med Nike på toppen af fodboldverdenen. Siden 1994 har Tiempo på verdensstjerner lige fra Romario til Ronaldinho til Pirlo. Nu kommer den ikoniske fodboldstøvle også med et blackoutet design fra Black Pack. Se med når vi zoomer ind på den her.

Tiempo repræsenterer så mange af de ting enhver fodboldstøvle stræber efter. Komfort, stabilitet, kontrol, finesse og greb. Det er absolut ikke tilfældigt at Tiempo har eksisteret i 20 år. Og når man kigger på listen af fodboldspillere der har og stadig optræder med Tiempo, så ved man også at Nikes ældste silo kan levere.

Hop ind og forudbestil Tiempo Legend V Sort/Hvid/Neon allerede nu - kun 1.259,-

I den seneste Tiempo Legend V har Nike eksperimenteret en del med designet og det har helt sikkert været med til at genoplive populariteten omkring Nikes eneste fodboldstøvle med en overdel i læder. Senest har den prydet billedet ved VM i en skarp Neon, som ikke har været til at undgå. Nu har Nike dog fjernet alt det eksplosive og sortlagt fodboldstøvlen, så den virkelig sender os tilbage til en varm sommerdag i 1994.

For da Tiempo første gang blev brugt ved VM i 1994 havde de fleste svært ved at forestille sig en fodboldstøvle i meget andet end sort. Nike har dog ikke helt kunnet holde sig fra farverne i denne Black Pack. For de har stadig overført den Neon farve Tiempo bar under VM og lagt den i inderbeklædningen, samt farvet Tiempo med neon langs hælkappen.

Hop ind og forudbestil Tiempo Legend V Sort/Hvid/Neon allerede nu - kun 1.259,-

Som sagt er Tiempo Nikes eneste støvle, som stadig benytter sig af en læderoverdel. Overtrukket med ACC giver denne støvle et fantastisk greb i bolden. Læder kan have en tendens til at opsuge vand, men det har Nike også tænkt over ved at lave et underlag af et mesh materiale, som altså optager hele 73% mindre vand end den forrige Tiempo Legend. En konstruktion Nike kalder Hypershield og repræsenterer simpelthen den imponerende holdbarhed som Tiempo Legend V bærer rundt på.

Hvis der er en ting Tiempo Legend V står for så er det komfort og det gør den blandt andet ved at bære rundt på Poron i sålen, som giver en unik stødabsorbering. Samtidig er den indvendige hælkappe gjort så solid at den beskytter fødderne fra modstandernes spark. En af grundene til at man også ser mange forsvarsspillere med Tiempo Legend.

Hop ind og forudbestil Tiempo Legend V Sort/Hvid/Neon allerede nu - kun 1.259,-

Der er sket meget siden 1994, hvor den første Tiempo Premier blev sendt på markedet. Både på det tekniske og æstetiske. Nu går Nike dog Old School med deres Black Pack og særligt denne Tiempo Legend V i sort vækker minderne til dengang Romario styrede verden. Hvad mener du om Tiempo i sort - spiller det eller foretrækker du farver?