Hypervenom bliver blackoutet for anden gang med Black Pack

For et år siden sendte Nike et dødbringende våben ud på banen. De døbte den Hypervenom og gav den til nogle af verdens giftigste angribere. En af dens første roller var at stå model til Stealth Pack - Nikes blackoutede kollektion. Nu er der gået et år og Hypervenom står stadig lige så skarpt. Vi giver jer her: Hypervenom Sort/Hvid/Rød fra Black Pack.

Det er ikke mange fodboldstøvler der kan prale af at opbygge så stor en popularitet på så kort tid som Hypervenom. Fodboldstøvlen der erstattede den lige så populære T90 kollektion, har taget alverdens angribere med storm. Og det er der ikke noget at sige til, for med Hypervenom har Nike virkelig skabt en fodboldstøvle, der sidder lige i skabet.

Hop ind og forudbestil Hypervenom Sort/Hvid/Rød allerede nu - kun 1.619,-

Denne variant er den seneste af en lang række af colorways. Det blackoutede design bygger videre på sidste års Stealth Pack og trækker en smule på Hyperpunch kollektionen, som udgjorde Nikes VM line-up. For støvlens inderbeklædning er blevet farvet med den samme røde farve, som Hypervenom senest kom og det giver et fint modsvar til den sorte overdel, der ellers kun bliver brudt af Nike swooshet's hvide linjer - præcis ligesom på Mercurial Superfly.

Hypervenom er bygget på Nikes nye GF13 læst, som er udviklet til at imødekomme en bred variation af fodtyper. Det gør Hypervenom til en alsidig fodboldstøvle, der ikke kun henvender sig til en specifik gruppe af mennesker. Denne læst tilbyder derfor også et dejligt fleksibelt og tæt fit, da overdelen formår at tilpasse sig fodens form.

Hop ind og forudbestil Hypervenom Sort/Hvid/Rød allerede nu - kun 1.619,-

Fittet er dog ikke det eneste der gør Hypervenom populær. Også selve overdelen er noget for sig selv. For med NikeSkin har Nike fundet frem til et materiale der virkelig fremmer boldfølingen, mens den hullede tekstur giver en hel unik friktion mellem bold og fødder. Noget som Nike virkelig har haft fokus på i deres seneste fodboldstøvler med både Mercurial, Magista og altså Hypervenom som hovedeksemplerne.

Underlaget er et sidste element, som Nike har haft fokus på med Hypervenom. For i og med at Nike har haft deres dødbringende angribere i baghovedet var det vigtigt at udvikle en sål med en knopkonfiguration, som var fleksibel og stabil nok til at spillerne kan lave deres hurtige retningsskift og vendinger, uden at glide. Derfor har Nike blandt andet lavet en split-toe konstruktion, hvor storetåen isoleres. Det er her energien i afsættet udledes fra og derfor har Nike fundet det særligt vigtigt at fremme dette område.

Hop ind og forudbestil Hypervenom Sort/Hvid/Rød allerede nu - kun 1.619,-

Alt i alt er det hele ved det gamle i den ikke så gamle Hypervenom. Men hvorfor også ændre på noget der fungerer så godt, som denne dødbringede fodboldstøvle? Til gengæld giver det sorte design en ny eksklusivitet til støvlen, som vi ikke er i tvivl om nok skal behage Rooney, Neymar, Lewandowski og Co. Hvad synes du om den sorte Hypervenom?