Nike hylder La Masia med FC Barcelonas nye udebanetrøje

Siden 1979 har FC Barcelona koncentreret sig i at opdrage unge fodboldtalenter gennem deres ungdomsakedemi La Masia. Her har man udviklet verdensstjerner som Iniesta, Xavi, Puyol og selveste Lionel Messi. Nu hylder Nike FC Barcelonas stolthed ved at indfange den ungdommelige ånd i deres nye udebanetrøje. Se den her.

Der er ikke mange fodboldklubber i verden, der kan prale af at have udklækket så mange talenter som FC Barcelonas ungdomsakademi La Masia. Inspireret af Ajax' eget ungdomsakademi, foreslået af Johan Cryuff, der selv er et produkt herfra, startede Barcelona med at udvikle deres unge talenter og gøre dem, ikke bare til førsteholdsspillere, men verdensstjerner.

De nye FC Barcelona trøjer vil kunne forudbestilles fra den 17. juli

Det er netop denne ånd, som Nike har forsøgt at omfavne med FC Barcelonas nye udebanetrøje i en skarp og frisk blodrød. Farven repræsenterer den ungdommelige ånd, som definerer La Masia samt de unge talenters storer hunger for at skille sig ud fra resten af mængden.

Det nye udebanesæt kommer således ikke i andet end den blodrøde farve. Det eneste der bryder designet er de obligatoriske logoer samt det katalanske flag Senyera på indersiden af nakken. Samtidig har Nike naturligvis ikke glemt det karakteristiske motto: "Mes que un club" (Mere end en klub), samt årstallet for grundlæggelsen, som er placeret under flaget.

De nye FC Barcelona trøjer vil kunne forudbestilles fra den 17. juli

Som altid er Nikes tøj ikke blot definteret af et inspirerende design, men også udviklet med de bedste teknologier inden for sportstøje. Dri-FIT sørger for at lede sved og fugt væk fra tøjet, hvilket gør det behageligt at bære selv når varmen trykker på. Laserskårede ventilationshuller hjælper samtidig ved at distribuere luften under tøjet og holder kropstemperaturen nede på et kampdygtigt niveau.

Hertil er både trøjer, shorts og sokker udviklet gennem Nikes 3D kropsscanner. Det betyder at Nike er i stand til at tilbyde et særligt personligt fit, hvor spillerne vil føle at tøjet er udviklet kun til dem. Og jo bedre tøjet føles på, jo bedre vil de spanske stjerner præstere på banen.

De nye FC Barcelona trøjer vil kunne forudbestilles fra den 17. juli

FC Barcelona er særlig stolte af deres ungsomsakademi La Masia, som har spyttet flere verdensstjerner ud, end nogen anden klub i verden. Nu har Nike indfanget ånden i Barcelonas nye udebanetrøje. Men hvad mener du om det nye udebanesæt? Har Nike ramt plet?