Unisport look of: Arsenals nye hjemmebanesæt

Den 1. juli 2014 startede samarbejdet mellem PUMA og Arsenal officielt. Torsdag den 10. juli løftede de to parter så sløret for resultatet af deres samarbejde. Det skal selvfølgelig også lige en tur gennem det ugentlige Unisport look of. Bliv klogere på Arsenals nye hjemmebanetrøje her.

I forbindelse med præsentationen af Arsenals nye trøjer har PUMA fremlagt tre temaer, som repræsenterer baggrunden for designet af trøjerne. For hjemmebanetrøjens vedkommende er temaet "Forever" og en af kilderne til inspiration var den nuance af rød, som første gang blev set på Arsenals trøjer i 1933.

Forudbestil hele Arsenal hjemmebanesættet lige her - kun 969,-

For faktisk har den nuværende røde farve ikke altid dannet rammerne for Arsenals trøjer. Før 1933 spillede Arsenal i en langt mere ræverød farve, ens med den farve The Gunners spillede med i deres sidste sæson på Highbury i søsonen 2005-06. Det var samtidig også i 1933 at de hvide ærmer blev en del af Arsenal hjemmebanetrøjen. Og for at understrege betydningen af denne milepæl har PUMA bevaret disse to elementer i den nye trøje.

Kigger man på resten af sættet så kommer shorts i hvid, mens sokkerne er i Rød/Hvid striber. Det stribede design på sokkerne er ikke noget, der har været en fast del af Arsenals sokker altid, men faktisk er designet noget der blandt andet sad på Arsenals oprindelige spillersæt tilbage til før de skiftede farver i 1933. Dermed formår PUMA alligevel at indfange noget af det helt gamle design.

Forudbestil hele Arsenal hjemmebanesættet lige her - kun 969,-

En anden inspirationskilde for PUMA var de trofaste fans som har været med til at bygge Arsenal op og formet London-klubben til at være en af de største klubber på verdensplan. At se et hav af røde trøjer med hvide ærmer på tribunerne når Arsenal spiller er en af de ting der gør Arsenal til en helt særlig klub at spille for og derfor har det traditionelle design i Arsenals trøje spillet en helt central rolle for PUMA's designteam.

I forbindelse med lanceringen af trøjerne, præsenterede PUMA også et nyt Tricks design til evoPOWER og evoSPEED og interessant nok kom de i samme farver som Arsenals trøjer. Det er da heller ikke helt tilfældigt. For de to PUMA fodboldstøvler kommer kun til at blive båret af spillere fra Arsenal.

Du kan finde de nye evoPOWER Tricks Hvid/Rød lige her - kun 1.449,-

Forudbestil de nye evoSPEED 1.3 Tricks Hvid/Rød lige her - kun 1.449,-

Det var under særligt imponerende omgivelser at Arsenal trøjerne blev præsenteret torsdag aften ved London Eye. Nu har vi fået lidt tid til at kigge nærmere på trøjerne og historien bag giver virkelig et indtryk af, at PUMA har tænkt over, hvordan deres første levering til Arsenal skulle se ud. Hvad synes du selv om de nye trøjer og hele sættet i det hele taget?

ALT_TAG