PUMA laver eksklusiv præsentationsboks til Unisport

Der blev bestemt ikke sparet på noget da PUMA præsenterede Arsenals nye trøjer i sidste uge. Et storslået event med vandproijceringer foran London Eye viste de nye Arsenal farver i selskab med PUMA logoet. Men det var ikke kun her at PUMA ville imponere. For ind af vores dør dumpede en eksklusiv præsentationsboks. Vi viser den frem her.

Aftalen mellem PUMA og Arsenal er den største nogensinde for begge parter. PUMA er dog ikke noget fremmed legeme for Arsenal. I en årrække har PUMA haft personlige aftaler med en lang række af spillere fra The Gunners. Senest medlemmer tæller Rosicky, Giroud, Cazorla, Arteta og Flamini. Og tre sidstenævnte var også med til at præsentere de tre nye trøjer fra PUMA.

Men hvad gør man, hvis man gerne vil gøre lidt ekstra lækkert og man ikke kan putte tre stjernespillere ned i en boks? Man laver bare en eksklusivt og personaliseret præsentationsboks med trøjerne fint pakket ind. Og det er præcis, hvad PUMA har gjort i forbindelse med præsenationen af Arsenals nye trøjer.

Du kan købe den nye Arsenal FC trøje lige her - kun 549,-

Gå ind og køb den nye Arsenal FC udebanetrøje nu - kun 549,-

Præsentationsboksen kommer nemlig i en transparent rød i bedste stil med The Gunners' karakteristiske farve. På toppen står de tre ord Forever, Victorious, Future, som hver især repræsenterer temaet for en af trøjerne.

Forever danner rammerne for hjemmebanetrøjen og repræsenterer de loyale fans der altid har stået og altid vil stå bag deres klub. Victorious er temaet for den gule udebanetrøje, som minder nogle af Arsenals mest mindeværdige øjeblikke i klubbens historie. Future er inkorporeret i 3. trøjen ved at lave et anderledes design og beskriver klubbens ambitioner om at være kontinuerligt innovative og ikke mindst danne de bedste rammer for klubbens fremtid - de store talenter fra ungdomsrækkerne.

På forsiden er PUMA og Arsenal logoet placeret ved siden af hinanden, mens hashtagget #strongertogether er placeret under. Stronger together er navnet på den kampagne PUMA har eksekveret i forbindelse med lanceringen af Arsenals trøjer og det besriver på mange måder det saqmarbejde de to parter har startet op nu. Og når man fjerne det øverste lag fra boksen har PUMA så også tilføjet Unisport, hvilket gør denne boks ekstra særlig for os.

I boksen havde PUMA dog undladt at sende 3. trøjen med. Derfor var det kun to af skufferne der var ekstra spændende at åbne. Til gengæld havde PUMA efterladt et lille brev, som grundlæggende set forklarer hvorfor PUMA og Arsenal er et perfect match. Og vurderet ud fra de første resultater der er kommet ud af samarbejdet, er det svært at modargumentere.

Du kan købe den nye Arsenal FC trøje lige her - kun 549,-

Gå ind og køb den nye Arsenal FC udebanetrøje nu - kun 549,-

ALT_TAG

Det er ikke hver dag at man får en præsentationsboks med sit eget navn på den ind af døren. Så vi kunne ikke holde os tilbage med at dele den med Jer. Vi er i hvert fald ret imponerede over PUMA's engagement i forbindelse med deres nye samarbejde med Arsenal. Hvad mener du om boksen? Og hvilke trøjer ville du helst modtage en præsentationsboks med?