Nike udvider Magista Obra familien med endnu et medlem

Magista Obra er blandt de mest omtalte fodboldstøvler i det første halvår af 2014. Ved præsentationen i marts måned i Barcelona havde Nike ikke blot taget en enkelt, men adskillige farvevarianter med. Nu er vi så blevet præsenteret for to nye varianter. Sort/Hvid, som udgør en del af Black Pack og Sort/Neon. Vi tager et kig på sidstenævnte her.

Magista kollektionen blev introduceret for verden i marts måned af Nike og Iniesta i Barcelona. Men det var først da VM startede at vi for alvor fik lov til at gøre rigtigt kendskab med fodboldstøvlen Nike selv fremlagde som en sand revolution. Og Nike kunne nok ikke selv have skrevet historien bedre end da Mario Götze afgjorde VM finalen i sine Magista Obra.

Hop ind og forudbestil Magista Obra Sort/Neon allerede nu - kun 2.099,-

Nu hylder Nike så endnu engang kollektionen ved, ikke blot at lancere en, men to nye farvevarianter til fodboldstøvlen, der er udviklet med spilfordeleren, der benytter sig af hele banens radius som en naturlig del af sin spillestil. Den ene udgør del af Nikes netop præsenterede Black Pack, som repræsenterer opfølgningen på sidste års Stealth Pack. Den anden model kommer også i sort, men er blevet belagt med lidt flere farver.

Hvis der er to farver, som Nike har været særligt glade for at bruge denne sommer, så er det Neon og Rød. De to farver blev brugt som hovedfarverne i Nikes Hyperpunch kollektion, der repræsenterede Nikes VM kollektion. Her kom Magista Obra i en dominerende Neon, mens rød og sort blev brugt som sekundære farver. Nu har Nike dog byttet lidt om på fordelingen af farver og denne nye Sort/Neon er altså resultatet af det.

Teknisk er Magista Obra helt som vi lærte den at kende. Det betyder at Nike har bevaret dens Flyknit overdel samt den atypiske Dynamic Fit Collar, der i starten delte vandene om, hvorvidt den ville gavne eller genere. Det ser dog ikke ud til at Nike har ladet sig skræmme af skepsis. I hvert fald er der ikke ændret noget ved teknikken.

Hop ind og forudbestil Magista Obra Sort/Neon allerede nu - kun 2.099,-

Til gengæld er designet altså blevet ændret i forhold til den første model. For mens Magista Obra fra Hyperpunch var meget iøjenfaldende med sin skarpe Neon, så er de to nye varianter meget mere diskrete med det sorte design. Alligevel har Nike piftet den ene af modellerne en lille smule op ved at fylde lidt farver på.

Og ligesom på den første model bliver overdelen ikke blot brugt som et præstationsfremmende materiale, men også som en mulighed for at udfordre designet. Den bikubelignende tekstur, som først og fremmest hjælper til at skabe en bedre friktion mellem bold og støvler, er således blevet fyldt ud med Rød og Neon og giver en ekstra effekt til det 3D lignende design.

Særligt knopsystemt med de koniske knopper, er et af elementerne der er med til at understrege at Magista Obra er udviklet til playmakeren. Og de to nye modeller kommer med en henholdsvis overvejende Neon farvet sål og den anden med sort sål. Blandingen af nylon og PEBAX er med til at sikre en optimal kombination mellem fleksibiltet og stabilitet.

Hop ind og forudbestil Magista Obra Sort/Neon allerede nu - kun 2.099,-

Vi er sikre på at de to nye varianter fra Magista Obra familien nok skal blive modtaget med åbne arme. Selvom sorte fodboldstøvler efterhånden er blevet en mangelvare på markedet, så er der altid stor efterspørgsel efter dem. Hvad foretrækker du? Farvede eller blackoutede fodboldstøvler?