Unisport WebTV: Joltter besøger Maracaná igen

Inden det sidste slutfløjt lød for VM 2014, så havde Joltter fået muligheden for at besøge det legendariske Maracaná, hvor han kom helt tæt på de prestigefyldte trofæet. Samtidig bliver sporet på Ronaldinho svagere og så fik Joltter arrangeret en lille #Unisportlife session på Copacabana Beach. Se afsnit 8 og 9 her.

Det kan godt være at det Brasilien har haft en af de værste uger i deres fodboldhistorie, men festen er stadig i gang i Rio og Joltter er stadig med. Og fredag havde Joltter arrangeret sin egen lille fest på Copacabana Beach, hvor en fremmødt gruppe af drenge og piger fra hele verden deltog i en ægte #Unisportlife session. Udover at de heldige fremmødte fik en #Unisportlife med hjem, fik de også muligheden for at udfordre Joltter i strandfodbold og de havde helt sikkert en sjov dag på stranden.

Efter lidt spas og leg, var det tid for Joltter til at besøge Maracaná for anden gang i sit ophold. Men denne gang var det for en mere formel rundvisning, hvor han kom helt tæt på demest de prestigefyldte trofæer, som VM trofæet, Golden Ball, Boot og Glove og ikke mindst fik lov til at hilse på brasilianske legender som Zico og Cafu.

Og da rundvisningen var slut, var det tid til at følge på en mission, som langsomt begynder at rinde lidt ud i sandet for Joltter. Da Joltter først ankom til Brasilien satte han sig nemlig for at møde sit største barndomsidol, Ronaldinho. Desværre har han ikke rigtig vist sig i Rio og det ser ikke ud til at nogen ved, hvor han befinder sig. I hvert fald var der ikke held da Joltter fik spurgt en række mennesker, både lokale og turister. Men vi holder stadig fanen højt og knytter os til det lille håb der stadig er.

Joltter in Rio er ved at til vejs ende og med VM finalen afsluttet ser det mere og mere ud til at Joltter må tage hjem fra Rio uden at have udført sin mission. Men det betyder dog langt fra at Joltter ikke har nydt sit ophold i fodboldens mekka. Der har været masser af store, sjove og spændende oplevelser. Spørgsmålet er om de sidste timers ophold vil byde på nogle sidsteminuts oplevelser. Hvordan ville du tilbringe de sidste timer i Rio, inden du skulle hjem igen?