10 af de mest ikoniske øjeblikke ved VM 2014 indtil nu

VM 2014 nærmert sig sin afslutning, og vi samler op på 10 af de sjoveste, underligste situationer, der har fået os til at grine, tabe underkæben bare klø os i uforstående i hovedet. I Unisport løber fodbold nærmest i vores blod, og vi vender derfor altid de skæveste, sjoveste og vildeste situationer på kontoret. Her er de 10 mest ikoniske øjeblikke, der har skabt størst snak over frokostbordet.

Miroslav Klose (Tyskland) - 16 VM-mål i alt. Det er officielt - Miroslav Klose er den mest scorende spiller i VMs historie med i alt 16 mål, hvilket er et mere end legendariske O Fenomeno, Luis Ronaldo. Hatten af for Klose, og selv om det lidt føltes som R9's rekord, så kræver det sin angriber at score flere mål end Ronaldo. Men bliver han overgået af Müller om nogle år?

James Rodriguez (Columbia) - gigant-græshoppe på ærmet. Man har tit set egern, mus, hunde, katte og andre firbenede dyr stjæle fokus for en stund på fodboldbanen - men vi måtte alligevel spærre øjnene op, da en gigantisk græshoppe satte sig på skulderen af James Rodriguez, netop som han skulle sparke sit straffespark. Tal lige om 15 seconds of fame... Vi kunne i øvrigt også have taget James med for sit vanvittige mål og gode slutrunde, men det blev altså græshoppen, der virkelig fik smilene frem.

Thomas Müller (Tyskland) - lave sokker og kluntet fald. Vi elsker Thomas Müller. Manden, der beskriver sig selv som Der Raumdeuter, en mand der finder og udnytter den plads, ingen andre ser - har givet os masser at tale om med mål i massevis, lave sokker der nærmest knap dækker benskinnen samt naturligvis hans måske/måske ikke planlagte snublen i en frisparkskombination mod Algeriet. Sjældent har vi været så uenige i frokostpausen om, hvorvidt noget var med vilje eller ej. Sjovt så det ud - og tak for det, Müller!

Tim Cahill (Australien) - vanvittig flugter med det kolde ben. Vi behøver næsten ikke en beskrivelse til Tim Cahills mål mod Holland. Robben har lige scoret, og kort efter ligger bolden igen i kassen - denne gang dog bag Cillessen. Cahill fik en lan lang bold i dybden, timer sit løb perfekt og rammer bolden præcis som han skal med det kolde venstreben. Bolden tager overliggeren og går ind. Fed timing. Fed kasse. Vi har endda forsøgt at genskabe den - og det er slet ikke så let som man skulle tro...

Robin van Persie (Holland) - Den Flyvende Hollænder. Igen, her er ord lidt overflødige. Robin van Persie timer sit tilløb genialt på Blinds milimeterpræcise bold, og header den i en suveræn bue over en sagesløs Casillas. Og nå ja, så løb sprintede han lige ud til Luis van Gaal og lavede en formidabel high-five. Billedet gik i øvrigt en runde på Twitter, hvor RVP fik alt fra Superman-kappe til raketter på ryggen. Den Flyvende Hollænder - ganske udmærket.

Arjen Robben (Holland) - Fart, fart, fart. Der blev snakket om en officiel fart på 37 km/t, da Arjen Robben komplet udraderede Sergio Ramos på farten. Det var dog ikke helt så vildt, men Robben indhentede omkring 10 meter på den spanske forsvarer, der ellers normalt ikke ser langsom ud. Robben nåede dog op på omkring 31 km/t, så det er også OK ikke heeeelt at følge med.

Columbias fejringsdans Columbia blev hurtig en darling for mange under VM, da de med deres friske spil og dansende jubel efter en scoring satte noget kulør på turneringen. Det er en rendyrket spilleglæde, og det er noget, vi rigtig godt kan lide. Og nå ja, så spillede de også rigtig god fodbold - selv uden Falcao. Hatten af for det!

Tim Krul (Holland) - Luis van Geniaaaal. Tim Krul blev helten for Holland, da han blev sat ind lige før straffesparkskonkurrencen mod Costa Rica. Her tog han komplet toppen af VMs store overraskelse, og gik den rigtige vej på alle spark. Godt set af Van Gaal - og måske han også skulle have brugt Krul mod Argentina?

Luis Suarez (Uruguay) - Suarez vs Chiellini Meget er sagt og skrevet om Suarez, der fik sat en afmærkning af sit tandsæt i skulderen på Chiellini. Dommen fra FIFAs side var hård og lang, og har været grobund for mangen en diskussion - men om ikke andet må det siges at være en af de ting, som for alvor stjal fokus ved VM - af alle de forkerte årsager vel at mærke. En skam, da Suarez ellers havde vist sig fra sin bedste side mod England.

Brasilien - ingen Neymar og Berlin-muren. Det blev lynhurtigt rigtig træls for Brasilien - først mistede de Neymar til en skade i ryggen, og så løb de ind i den tyske mur og tabte 1-7. Vi er stadig chokerede over hvad der helt præcist skete, og det var synd at værtsnationen skulle ryge ud på den måde. Stemningen i Rio gik da også fra at være ekstatisk efter sejren over Columbia til at være i kulkælderen - noget, Joltter oplevede på sin tur til Rio.

Hvilke øjeblikke fra VM har du mest bidt mærke i - og er der nogle, som ikke er på listen, du har snakket meget med dine venner om? Del meget gerne dine favoritøjeblikke med os lige herunder, på Facebook eller Twitter.