Unisport WebTV: Interview med Romelu Lukaku om Superfly

Romelu Lukaku var med i den belgiske trup, der præsterede det bedste belgiske resultat siden 4. pladsen ved VM i 1986. Inden VM blev skudt i gang fik vi os en lille snak med den giftige angriber om hans nye Superfly, hans yndlingsmusik og yndlingssport, som tilsynladende ikke er fodbold.

Lukaku er ejet af Chelsea, lånt ud til Everton og repræsenterer det belgiske landshold. Han er en mand der kommer vidt omkring, men ydmygheden har han bevaret helt ind til knoglerne. Vi satte os ned inden VM startede for at tage en lille snak med ham om livet som fodboldspiller og selvom VM lå lige rundt om hjørnet virkede den store belgier ikke videre tynget af det pres, man må formode der er, inden sådan en stor slutrunde.

Vi spurgte blandt andet Lukaku ind til hans nye Superfly og her kunne han afsløre at han faktisk har ret store fødder. Det betyder at han tit kæmper med at få sine fodboldstøvler ordentligt spillet til. Faktisk siger han at der kan gå op til måneder, før han føler sig til rette. Det var dog ikke tilfældet med de nye Mercurial Superfly. I følge Lukaku sad passede støvlerne som fod i hose og det er noget der virkelig imponerede Lukaku.

Han havde da også svært ved at tro at Nike var alvorlige da de præsenterede ham for de nye Superfly første gang. Men da han prøvede dem og det gik op for ham at Nike rent faktisk var alvorlige - så var han også overbevist om at Nike havde overgået dem selv med den nye Superfly.

Så når Lukaku nu scorer sin mål, så er det altså veltilpas i sine nye Superfly. Men faktisk har Lukaku andre ting end fodbold på hjernen. For når han ikke spiller og træner, så følger han meget med i basketball. Ret meget faktisk. Ja, han ser faktisk mere basketball end fodbold. Okay bevares, basketball er en fed sport - men mere end fodbold? Kom nu Lukaku. Herudover afslører Lukaku også at han lytter en del til Old School hip-hop som for eksempel Dr. Dre og Jay-Z fra deres tid i 90'erne. Der scorede han så lidt point igen.

Lukaku virker som en mand, med begge ben plantet tungt og godt på jorden. Og da han bliver bedt om at give et råd med på vejen til alle de unge fodboldspillere bekræfter han da også bare det indtryk: "Du skal ikke være egoistisk, spil for hele holdet og gør dit bedste" og fortsætter "Prøv at være så ydmyg som muligt. Og vær tro over for dine værdier som person også.".

Interviewet med Romelu Lukaku gav os på mange måder et indtryk af at Lukaku er en fodboldspiller med masser af integritet - og store fødder. Dog ikke så store at han ikke kan lide den nye Mercurial Superfly. Tværtimod er han helt vild med fittet i den nye fodboldstøvle fra Nike. Hvad synes du om Mercurial Superfly og hvad synes du om Lukaku? Del din mening med os i feltet herunder.