PUMA X Arsenal åbner dørene for stor lancering i London

Vi var med da Arsenal og PUMA lancerede The Gunner's tre nye dragter i London, hvor trøjerne først blev afsløret af Flamini, Arteta og Cazorla i PUMAs butik på Carnaby Street og derefter blev vist på en flot vandprojektion foran London Eye. Samtidig talte vi kort med Mikel Arteta.

PUMA og Arsenal lancerede officielt de nye Gunners-trøjer ved et event for specielt inviterede, og vi var med, da de nye trøjer første gang blev præsenteret for verdens medier - og sidenhen de mange Arsenal-fans, der fulgte med på breden af Themsen.

PUMA havde slået dørene op for deres butik i Carnaby Street i hjertet af London, hvor der blev budt velkommen af PUMAs CEO, Björn Gulden, som indledte med at fortælle om samarbejdet; "Jeg synes Arsenal er en fantastisk klub - måden, de kører klubben på, måden de tænker fodbold på, og det er sådan vi gerne vil være. Vi ser frem til mange sejre sammen, og vi glæder os helt enormt meget."

Du kan allerede nu få din egen Arsenal hjemmebanetrøje - bestil den her allerede i dag - kun 549,- kr.

Herefter blev hver af de nye Arsenal fodboldtrøjer præsenteret én efter én af Flamini, Arteta og Cazorla, som alle kom og stod model for de nye trøjer - og hvor der blev lavet lidt sjov med, at de sidder en smule tæt. "Du må godt puste ud nu, Santi," lød det blandt andet fra Mikel Arteta da Cazorla havde stået på scenen og smilet i lidt tid...

Mens de tre Arsenal-profiler stod på scenen, blev #StrongerTogether historien gennemgået - en historie, der dækker over alle tre trøjer. PUMA satte sig nemlig ned i design-fasen, og identificerede nogle centraler værdier, der er essensen i Arsenal. Arteta bar Forever, hjemmebanetrøjen, der indfanger den evige loyalitet, Arsenals supportere bærer til klubben.

Flamini var trukket i Future, 3.trøjen, som indfanger Arsenals tradition for at satse på ungdommen. Med andre ord - opskriften på succes - og trøjen har et mønster af skrå, blå bjælker i mørkeblå og lyseblå på fronten samt enkelte pift af lime på ærmerne. Franskmanden så da også ganske godt tilfreds ud, da han entrerede scenen i den nye tredjetrøje, som Arsenal skal bruge i Champions League Til sidst - og ikke mindst, kom en netop-hjemvendt-fra-ferie-og-irriterende-solbrun Santi Cazorla ind og stod model for udebanetrøjen, Victorious, der hylder den tradition for sejr, som Arsenal har haft gennem tiden. Samtidig er den gul/navy farvekombination en populær en, som Arsenal har haft før, og Cazorla modtog klapsalver, da han præsenterede den nye udebanedragt.

På scenen havde de tre PUMA-spillere også nogle helt specielle fodboldstøvler - nemlig PUMAs nye, unikke Tricks Rød/Hvide udgaver af PUMA evoSPEED 1.3 - der end ikke er lanceret officielt endnu - samt PUMA evoPOWER 1. Begge modeller har en hvid højrestøvle og en rød venstrestøvle - og passer derfor perfekt til Arsenals hjemmebanetrøje. Modellerne skal da også kun bæres af Arsenal-spillere, så det passer ganske godt.

Og nu vi snakker om hjemmebanetrøjen lød Mikel Arteta da heller ikke utilfreds med den nye hjemmebanetrøje, da vi fangede ham til et par spørgsmål om den nye dragt; "Jeg synes den er meget unik - den respekterer farverne og traditionen omkring klubben og er samtidig meget moderne og anderledes i forhold til nogle af de tidligere dragter vi har haft," siger spanieren, og fortsætter at "den nye PWR ACTV teknologi forhåbentlig kan hjælpe med at få os til yde bedre på banen."

Og netop PWR ACTV-teknologien, der sidder i Authentic-udgaven af Arsenals nye hjemmebanetrøje, gør at trøjen sidder en kende stramt på spillerne. Det kunne vi heller ikke lade være at spørge Arteta om - hvortil han grinende sagde, at "haha, vi er jo professionelle atleter, så vi skal se sådan her ud, men især i den her trøje er det nok meget godt at være lidt buff. Jeg kan godt lide at den er tæt - og godt at de også laver en trøje til fansene!"

Inden vi bevægede os videre fik vi et sidste spørgsmål ud af Arsenals nummer 8, der fortalte os om de nye farver af PUMA evoSPEED 1.3 Tricks Rød/Hvid som han spiller i; "De har valgt at lave to forskellige farver på hver fod - og i starten synes jeg det var lidt underligt, men nu synes jeg faktisk at de ser ret godt ud med det røde og det hvide der matcher trøjen. Så det er jeg glad for - vi brokker os ikke!"

Er Arsenals udebanetrøje noget for dig? Bestil den lige her - kun 549,- kr.

Herefter sagde vi farvel og tak til Arteta (og fik taget den obligatoriske selfie...) og bevægede os sammen med resten af PUMA-crewet mod Themsen, hvor endnu en overraskelse ventede.

Her havde PUMA nemlig sørget for en interessant vandprojektion af de nye trøjer lige foran The London Eye. Ganske enkelt lå der en pram i vandet og sprøjtede vanddamp ud, som der så blev projiceret en video op på, hvor Arsene Wenger foralte historien om #StrongerTogether. Og meget symbolsk dannede London Eye i baggrunden en substitut for det ikoniske ur på Clock End, som var en elsket tribune på det nu hedengangne Highbury.

Det var en flot markering og en elegant lancering af Arsenals nye fodboldtrøjer, og aftenen blev bestemt heller ikke værre i den røde del af London af, at Alexis Sanchez blev annonceret som ny spiller på listen - for øvrigt med nummer 17 på ryggen. Mon ikke han bliver en populær herre i de kommende dage?

ALT_TAG

Hvad synes du om Arsenals nye hjemmebane-, udebane og 3. trøjer? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook og Twitter.