PUMA giver evoPOWER endnu en makover i Gul/Lilla

Tiden før evoPOWER var grå og kedelig. Tiden efter har været en sand fest i farver og originale designs. Siden den første PUMA evoPOWER blev præsenteret i januar er den både kommet med camouflage, en læder version, et væld af farver og senest i et to-farvet design. Nu er PUMA klar med endnu en colorway. Denne gang i en skarp kombination af Gul/Lilla/Blå.

Fødslen af PUMAs evoPOWER gik bestemt ikke stille for sig. Optakten var tværtimod særligt bemærkelsværdigt med Mario Balotelli som den hovedsagelige frontfigur. Det var nemlig hans optræden kort inden årsskiftet i et par camouflerede fodboldstøvler, der fik os til at holde fokus hos PUMA. Udover at skiftet fra Nike til PUMA var bemærkelsesværdigt i sig selv, så det ud som om at skiftet også fungerede som startskuddet på noget nyt fra PUMA.

Det er allerede muligt at forudbestille de nye evoPOWER nu - kun 1.359,-

Og det nye viste sig altså senere at være evoPOWER. En ny fodboldstøvle som var resultatet af flere års research hos PUMAs innovationsteam. Hovedtemaet for denne proces var at skabe en fodboldstøvle som kunne fremhjælpe fodens naturlige bevægelser. Altså kombinere friheden ved at spille barfodet med støtten fra en fodboldstøvle.

Og populariteten på PUMAs evoPOWER er ikke svær at spore. Siden vi så den første camouflerede model på Super Mario's fødder er der kommet 9 yderligere varianter og denne nyeste er altså den 10. model fra den første evoPOWER generation.

Hvis du er vild med denne evoPOWER så kan du allerede forudbestille nu - kun 1.359,-

evoPOWER er, som navnet også antyder, en rigtig power fodboldstøvle. Ovenstående ambition om at fremme barfodsoplevelsen ledte PUMA frem til at foden rent faktisk udleder mere kraft i et spark, hvis den kan få lov til at bevæge sig frit. Derfor har PUMA fundet frem til en kombination af forskellige teknikker, som sikrer at foden kan strække og bøje sig præcis efter dets behov. Overdelen er nemlig lavet med det japansk udviklede AdapLite der helt unikt kan strække sig i retningen af fodens længde.

Du kan slå dig løs med den nye evoPOWER allerede nu - kun 1.359,-

Under fodboldstøvlen har PUMA udviklet deres Gradual Stabiliy Frame, der fungerer som støvlens rygrad. Som navnet antyder så er stiger støtten gradvist fra stor støttet under hælen til stor fleksibilitet under forfoden. På den måde tillader støvlen optimal bevægelsesfrihed og altså øget kraftstyrke i sparket. Det kraftfulde spark er samtidig også optimeret gennem Accu-Foam puderne placeret på vristen. De små puder er lavet for at udligne det ujævne område på vristen og dermed skabe et mere rent spark.

evoPOWER er dog bygget på andet end stor bevægelsesfrihed. Strategisk placeret omkring midterfoden finder vi PUMAs EverFit Cage EXT, der fungerer som skelettet på fodboldstøvlen. Denne teknik sørger for at holder foden på plads i fodboldstøvlen, foden ikke ligger og glider rundt. Udover at have en helt central rolle for fittet i støvlen, bruger PUMA også båndet som et element i det visuelle design og i denne model er det fremhævet med den samme Turkis farve som vi kender fra den første Tricks model.

Balotelli, der jo altså spillede en helt central rolle ved lanceringen af PUMA's nye fodboldstøvle er da også svært tilfreds med evoPOWER:"Jeg har efterhånden spillet i den nye evoPOWER i nogle måneder og jeg er virkelig glad for den. Sålens rygrad er super fed og man kan rent faktisk mærke forskellen når man sparker til bolden med fuld kraft. Jeg elsker at spille fodbold med bare tæer, så den fodboldstøvle giver mig vel nok det bedste fra begge verdener."

Gå ind og forudbestil den nye evoPOWER i Gul/Lilla allerede nu - kun 1.359,-

Den gule farve på denne nye evoPOWER er altså den seneste farveopdatering på Pumas power støvle. Og de fortsætter dermed med at holde det stærkt øjensynlige designtema på deres fodboldstøvler. Og hvorfor skulle de også gøre andet, nu hvor det gå så godt med konceptet? Det bliver spændende om de store stjerne fra Puma familien, som spille i evoPOWER vil iføre sig denne version eller om de venter til der kommer noget andet?

PUMA har lavet endnu en farveopdatering til deres powerstøvle evoPOWER og denne model i Gul/Lilla/Blå vil bestemt ikke gå ubemærket hen på fodboldbanen. Hvad synes du om den nyeste variant i evoPOWER familien?