PUMA evoSPEED 1.3 - tredje generation af light, flex og fit

PUMA har i dag lanceret evoSPEED 1.3, som er seneste og tredje skud på stammen af deres letvægtssilo, og med nøgleordene light, fit og flex bygger den videre på den populære evoSPEED 1.2 her. Vi har givet den nye støvle den vanlige, nørdede Unisport-behandling - se med her.

PUMAs evoSPEED fodboldstøvler har nydt rigtig god popularitet siden lanceringen i 2012, hvor den erstattede Velocity-serien, og siden da er nogle af verdens bedste spillere begyndt at snørre PUMA evoSPEED på fødderne. Nu har PUMA løftet sløret for evoSPEED 1.3, der ganske rigtigt er tredje model i rækken - og den fortsætter ret fint, hvor 1.2 slap.

Du kan finde den nye evoSPEED 1.3 lige her - kun 1.359,-

Hvis du mere er til læder så find den nye evoSPEED 1.3 Skind lige her - kun 1.359,-

Den nye PUMA evoSPEED 1.3 er nemlig ikke ude på at revolutionere verden - PUMA er nemlig ganske godt tilfredse med, hvordan evoSPEED 1.2 ydede, og derfor har de fokuseret på at tweake de eksisterende teknologier snarere end at lave fodboldstøvlen helt om. Modellen bliver igen lanceret i to udgaver - mikrofiber og læder.

Derfor ser vi stadig en fodboldstøvle, der er bygget på den anatomisk udformede evoAptoLast. Læsten er den fodform, som fodboldstøvler bliver bygget over, og PUMAs evoAptoLast tager højde for, at dine fødder ikke er formet på samme måde og er derfor konstrueret for at give en god og komfortabel pasform til de fleste fodforme.

Selve overdelen på den nye evoSPEED 1.3 er også en genganger, da vi igen ser en overdel bestående af et enkeltlags mikrofiber fra de japanske mikrofibergenier fra Teijin. De har i samarbejde med PUMA udviklet en mikrofiber, som er både, tynd, stærk og smidig, og som derfor er perfekt til både at sætte sig lækkert omkring din fod med samt at give dig et skarpt og præcist touch på bolden.

Mikrofiberoverdelen har tillige en lidt læderagtig tekstur, og er udstyret med PUMAs innovative GripTex teknologi. Det er basalt set små, klæbrige prikker på snuden af evoSPEED 1.3, der giver dig et godt greb i bolden i både tørre og våde forhold - hvilket ikke er helt dumt, da grebet i bolden især i regn kan spille en rolle for hvor meget kontrol du har. Det er dog stadig mest op til dig selv.

Du kan finde den nye evoSPEED 1.3 lige her - kun 1.359,-

Er mikrofiber og Griptex lige en tand for moderne til dig, så frygt ej - PUMA evoSPEED 1.3 kommer også med en overdel af blødt kalvelæder, der er en kende tykkere end mikrofiberudgaven og derfor giver den klassiske læderoplevelse med en utroligt personlig pasform og en blødt, dæmpet touch på bolden.

Hvis du mere er til læder så find den nye evoSPEED 1.3 Skind lige her - kun 1.359,-

Den største ændring finder vi på ydersiden af evoSPEED 1.3, hvor PUMA har flyttet deres EverFit Cage til ydersiden af overdelen for at give en mere effektiv støtte til midterfoden og holder overdelen stabil samt sikre at din fod bliver holdt på plads i fodboldstøvlen for at udnytte dine kraftanstrengelser bedst muligt. Tanken er, at jo mere evoSPEED 1.3 arbejder med din fod, des bedre udnytter du din fart.

Sidst - men absolut ikke mindst - har PUMA valgt at fortsætte med samme sål som på evoSPEED 1.2 med både DuoFlex og Speedtrack-teknologierne, der hjælper til at du får et mere naturligt og eksplosivt afsæt samt mere stabilitet i dit løb.

Det handler dog ikke alt sammen om rå styrke, og PUMA tror også på, at man skal kunne vende på små områder som moderne speed-spiller - derfor holder de fast i de små, runde knopper under forfoden, som tillader dig lynhurtigt at vende på en tallerken (eller, hvis man ikke lige er Agüero, lidt mere...) og skifte retning.

Og nå ja - så er der naturligvis designet, der præcisom som resten af fodboldstøvlen er blevet tweaket og moderniseret. Lanceringsfarven giver os en lilla og gul lækkerbisken, men vi er sikre på, at der er mange flere alternativer på vej - bl.a. de rød/hvide evoSPEED 1.3, som er lavet eksklusivt til Arsenals spillere. Uanset hvad er der ingen tvivl om, at PUMA vil have at evoSPEED 1.3 skal ses, og på fødderne af Agüero, Falcao, Cazorla m.fl. skal det nok lykkes.

Med andre ord er det ikke de store ting, PUMA har lavet om på evoSPEED 1.3, men den tager alligevel de elementer, som PUMAs stjerner har givet feedback på og tweaker en lille smule for det bedre. Og som man siger; "hvis det ikke er gået i stykker, så lad være med at reparere det."

Du kan finde den nye evoSPEED 1.3 lige her - kun 1.359,-

Hvis du mere er til læder så find den nye evoSPEED 1.3 Skind lige her - kun 1.359,-

Hvad synes du om den nye PUMA evoSPEED 1.3 i Lilla/Gul - er den noget for dig, og synes du bedst om mikrofiber- eller læderudgaven? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter.