Nike lancerer Nike Football app til iPhone og Android

Nike har netop løftet sløret for deres nye Nike Football app til iPhone og Android, som bringer dig de seneste Nike-nyheder, giver dig mulighed for at arrangere kampe og tale fodbold med dine venner - og endda muligheden for at blive professionel. Det bedste? Den er helt gratis.

Vi elsker app's - især hvis de handler om fodbold. Nike har givet et godt bud på sådan en med deres Nike Football app, der viser dig de seneste Nike fodboldstøvler, giver dig muligheden for at arrangere fodboldkampe med dine venner og snakke om fodbold generelt. Samtidig vil den også være den eneste måde at signe up til Nike Academy, hvor unge talenter verden over forsøger at få en fod inden for i den professionelle verden.

App'en har til formål at samle fodboldspillere, og tillader dig at lave de såkaldte "crews" hvor du kan snakke fodbold med dine venner (de skal selvfølgelig også have app'en...) og arrangere fodboldkampe hvis I vil. På den måde går du aldrig glip af muligheden for at trille bold - og på den måde måske endda blive lige så god (eller, nå nej, NÆSTEN lige så god) som Zlatan...

"Det her er Nike Football i din lomme. App'en tillader medlemmer af Nike Football fællesskabet at være de første til at se de nyeste produkter, og det er også den eneste måde at vise at man fortjener en plads på Nike Academy og dermed tage vejen som professionel - noget vi har set især Tom Rogic gøre," siger Davide Grasso, der er Chief Marketing Officer i Nike, og fortsætter,

"En spillers fællesskab bliver større og større når de møder nye spillere fra deres område. App'en tillader dem at finde flere kampe mod nye folk, og det er derfor den ultimative måde at spille mere og dermed bedre."

App'en kan hentes allerede nu, og vi har også haft fingre i den - og mon ikke der på et tidspunkt går en invitation ud til Unisport crewet om at mødes på banen og vise sine skills?

Hvad siger du til Nike Footballs nye app, og lyder det som noget for dig? Så kom ind og hent den og sæt gang i noget fodbold - og hvem ved, måske bliver du en dag lige så god som Zlatan?

...