Manchester City og Nike præsenterer ny hjemmebanetrøje

Hvis der er en klub i engelsk fodbold der virkelig satser stort, så må det være Manchester City. Og Nike er lige der sammen med dem. For blot anden gang i begge parters historie, har Nike præsenteret Manchester Citys nye hjemmebanetrøje. Og hvis man kunne lide det første resultat, vil opfølgeren ikke skufffe. Se den nye hjemmebanetrøje her.

Siden slutningen af det nye årtusinde har Manchester City for alvor bidt sig fast i toppen af den engelske Premier League. Det var dog ikke før Mancini førte mandskabet til det første engelske mesterskab i 44 år, at resten af verden begyndte at tage Manchester City alvorligt. Nu står klubben så med sit andet mesterskab på 3 år og er klar til at jagte endnu et. Derfor er de nok også glade for at have Nike bag sig til at hjælpe dem på vej.

Forudbestil den nye Manchester City trøje nu - kun 599,-

Den nye hjemmebanetrøje er designet med Manchester City's karakteristiske himmelblå farve, men som en lille kontrast til det er det yderster af ærmerne og kraven lavet med en mørkeblå. Det nye design udstråler lige præcis, hvad Manchester City selv står for, nemlig det moderne og nutidige. Hjemmebanetrøjen er derfor ikke bare en trøje, men en direkte afspejling af City's identitet. Det er også repræsenteret på indersiden af nakken, hvor teksten "We are City" (Vi er City) er placeret.

For klubben ser nemlig først og fremmest fremad og gør et stort stykke arbejde for at sikre fremtiden i klubben. Det gør de blandt ved at åbne et spritnyt fodboldakademi, kaldet City Football Academy (CFA), som vil ligge lige op af det berømte Etihad Stadium. Nike har med den nye hjemmebanetrøje altså virkelig forsøgt at indfange essensen af "det nye og fremtidige" Manchester City.

Forudbestil den nye Manchester City trøje nu - kun 599,-

I stil med de ambitiøse og innovative visioner i Manchester City er trøje naturligvis også udviklet med Nikes velkendte teknologier. De laserskårede ventilationshuller langs siderne, afhjælper med at distribuere luften rundt i trøjen, kroppen ikke bliver overophedet og Nikes Dri-Fit sørger for at holde trøjen tør og let, ved at lede sved og fugt væk fra tøjet. Samtidig er trøjens fit designet ved hjælpe af Nikes 3D kropsscanner, som sikrer et tæt og personligt til alle spillere.

Forudbestil den nye Manchester City trøje nu - kun 599,-

Det bliver spændende at følge Pellegrinis tropper når de skal ud og forsvare deres titel i den kommende sæson. Ikke mindst fordi at klubben også har store europæiske ambitioner, så et titelforsvar synes ikke nok for de krævende fans. Hvorom alting er, så har Nike sørget for at designe en moderne og stilren hjemmebanetrøje, som kan hjælpe Navas, Agüero og Co. på vej.

Manchester City har arbejdet ambitiøst frem mod at bygge et hold op, der kunne udfordre deres succesfulde bysbrødre fra Manchester United. De seneste år har bevist at Manchester City i den grad har nået målet, men det betyder ikke at de er færdige. Med Nike bag sig, vil City opnå endnu mere. Hvad synes du om Manchester Citys nyeste hjemmebanetrøje?