Unisport WebTV: Joltter besøger AdiBase Camp i Rio

Ja, Joltter er stadig i Rio og nej, han har stadig ikke fundet Ronaldinho. Til gengæld fandt han AdiBase Camp, som ligger placeret i midten af Rio de Janeiro. Her fik han blandt andet muligheden for at teste den innovative adidas Smart Ball af og så var det ellers tid til at gøre sig klar til semifinalen mellem Brasilien og Tyskland.

Efter at have udforsket det "rigtige" Rio er Joltter igen tilbage i sit fodbold "state of mind". Og det var der også behov for. For i dagens afsnit af #JoltterInRio var det blevet tid til at besøge adidas AdiBase Camp. En camp, som adidas har bygget i forbindelse med den store slutrunde i Brasilien og naturligvis valgt at placere den i hjertet af begivenheden, nemlig Rio. Her har adidas taget en masse af deres VM produkter med sig for at vise dem frem til alle de VM glade mennesker.

Og Joltter fik da også fornøjelsen af at kigge på nogle af adidas' seneste innovationer. For udover en hurtig Q&A med den brasilianske legende Zico, så fik Joltter også muligheden for at prøve sine kræfter af med adidas Smart Ball, der blandt andet måler kraften i ens spark. Og det kan da godt være at Joltter ikke ramte målet i særlig mange forsøg, så fik han da alligevel et skudforsøg op på 108 km/t. Ikke dårligt...

Men efter turen i AdiBase Camp var det så også tid til at nyde lidt mere af Rio. Og det skulle starte med en tur til en lokal frisør. For Joltter var ved at blive alt for langhåret. Og hvem skulle han ellers lade sig inspirere end sin elskede partner in crim Jakob. Og vi må da også indrømme at Jakob's frisure klæder Joltter - måske endda mere end den klæder Jakob?

Jagten på Ronaldinho fortsætter for Joltters nye frisør vidste tilsynladende heller ikke, hvor han var. Så mens Joltter fik sig noget lækkert lokalt aftensmad skuede han efter sit idol, dog uden held. Måske han er heldig at finde ham, når han tager ind på en lokal bar for at overvære semifinalen mellem Brasilien og Tyskland.

Joltter får virkelig lov til at opleve lidt af hvert mens han er i Rio og i dette afsnit har han fået muligheden for at kigge lidt på nogle af adidas' mange innovationer. Hvad synes du om konceptet med adidas' Smart Ball?