PUMA lancerer ny Arsenal udebanetrøje og hylder deres succes

Ved lanceringen valgte Puma ikke bare at lancere en, men hele tre trøjer. Ved det storslåede event var både Arsene Wenger samt en række spillere heriblandt Rosicky og Arteta. De stod i de nye trøjer, hvor altså også udebanetrøjen var iblandt. Og ligesom med hjemmebanetrøjen har Puma bevaret traditionerne i designet. Se den her.

Siden at samarbejdet mellem Arsenal og Puma officielt startede den 1. juli har Puma teaset med en række videoer, der tager os bag scenen til en foto shoot af Arsenals nye trøjer. Videoerne er lavet med udgangspunkt i tre forskellige temaer: Forever, Victorious og Future. Det er netop disse tre temaer der danner grundlag for designet af de tre nye trøjer.

Gå ind og køb den nye Arsenal FC udebanetrøje allerede nu - kun 549,-

Og mens hjemmebanetrøjen var en hyldest til de loyale fans, som altid har og altid vil stå bag klubben, så er udebanetrøjen en hyldest til nogle af de mest legendariske sejre i klubbens historie. Det er altså temaet Victorious, der danner fundamentet for udebanetrøjen.

Gul er sejrens farve og derfor er det meget passende at Arsenals nye udebanetrøje er gul. Det er dog langt fra første gang at The Gunners optræder i gult. Det er rent faktisk en farve, der har prydet udebanetrøjen i mange sæsoner. Og det er også herfra at Puma henter deres inspiration. For Arsenal har nemlig gennemlevet nogle af deres mest succesfulde øjeblikke i den gule farve. For eksempel FA Cup sejrene i 1971 og 1979 og den titelvindende sejr på Anfield i 1989.

Gå ind og køb den nye Arsenal FC udebanetrøje allerede nu - kun 549,-

Og Arteta er da også overbevist om at denne trøje nok skal bringe nye titler hjem til London-klubben: "Det er en fantastisk måde at starte næste sæson på og vi er sultne efter at komme i gang og bringe mere sølvtøj hjem til Arsenal og vores fans." Udebanetrøjen er lavet med en V-krave i Gul/Blå. Ærmerne kommer i blå, mens der langs siderne løber en tynd rød linje. Selve designet bygger altså på de samme principper som hjemmebanetrøjen, der også er lavet med samme enkle koncept.

Gå ind og køb den nye Arsenal FC udebanetrøje allerede nu - kun 549,-

Tøjet er også udstyret med Pumas innovative ACTV tape, som gennem en form for mikro-massage sørger for at stimulere musklerne, så de kan arbejde mere effektivt, når spillerne først træder ind på banen. Det er en teknologi der virkelig har vist sig at leve op til spillernes krav om tøj, der holde dem i gang i kampens hede.

Samarbejdet mellem Puma og Arsenal er begge parters største aftale nogensinde og begge parter er meget tilfredse med det første resultat. Blandt andet har klubbens legendariske træner Arsene Wenger udtalt: "Det er en stor dag for Arsenal. Det er starten på vores ny partnerskab med Puma og alle er utrolig tilfredse for udviklingen. Vi er meget glade for de præstationsfremmende innovationer Puma har skabt for vores spiller- og træningstøj og vi har stor tillid til den støtte de vil give os som vores tekniske partner"

Gå ind og køb den nye Arsenal FC udebanetrøje allerede nu - kun 549,-

ALT_TAG

Det nye spillertøj fra Puma til Arsenal bygger på de traditioner og den historie, som Arsenal har bygget op gennem mange succesfulde år. Udebanetrøjen henter først og fremmest inspiration fra nogle af klubbens mest succesfulde øjeblikke i den gule farve. Hvad synes du om Pumas Victorious udebanetrøje? Er du enig i at Arsenals udebanetrøje skal være gul?