Puma opdaterer evoSPEED til 1.3 og nyt Tricks design

Puma er gået lanceringsamok. De har ikke bare valgt at præsentere Arsenals nyeste trøjekollektion, med både hjemme-, ude- og 3. trøje. De har samtidig præsenteret et nyt Tricks design til både evoPOWER og evoSPEED, som kommer til at sidde helt eksklusivt på Arsenal spillerne. Vi tager her et kig på evoSPEED som i øvrigt kommer i en opdateret 1.3 model.

I Pumas teaser videoer op mod lanceringsdatoen på Arsenals nye trøjer, bemærkede de skarpe øjne også at blandt andre Santi Cazorla optrådte i nogle nye fodboldstøvler. Det er netop blevet officielt at disse fodboldstøvler er Pumas nye evoSPEED 1.3 Tricks Hvid/Rød. En opdatering af deres letvægtsstøvle, som Arsenals spillere vil bære op gennem optakten til og i den nye sæson.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoSPEED Tricks her - kun 1.399,-

evoSPEED er Pumas svar på en letvægtsstøvle til et marked, hvor lette fodboldstøvler er stærkt efterspurgt. Fodboldstøvlen er lavet med henblik på at tilgodese tre centrale områder, for at skabe en god fodboldstøvle: light, flex og fit.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoSPEED Tricks her - kun 1.399,-

I denne opdaterede model, er det stadig disse tre områder der er i centrum og faktisk er det ikke de helt store ændringer der er foretaget. Men når man har en fodboldstøvler der fungerer så godt som evoSPEED, så er det vel heller ikke nødvendigt at lave mere end et par små finjusteringer. Vi kommer til at skrive mere om evoSPEED 1.3 når støvlen for alvor kommer ud, men for nu er den mest centrale ændring i denne 1.3 model omkring fittet.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoSPEED Tricks her - kun 1.399,-

Indtil nu har evoSPEED's skelet EverFit Cage nemlig siddet på indersiden af støvlen. Nu har Puma dog fundet ud af at ved at placere det på ydersiden, opnår man en langt mere effektiv lockdown effekt. Et koncept de har hentet fra deres evoPOWER kollektion, hvor de også har valgt at placere skelettet på ydersiden.

Som nævnt er denne Tricks version først og fremmest designet til Pumas spillere i Arsenal. Om det er herfra at Puma har hentet inspiration til designet melder historien ikke noget om, men det er nok ikke helt en tilfældighed at disse Tricks kommer i Hvid/Rød/Blå/Gul - samme farver som Arsenals nye trøjer kommer i.

Hvorom alting er, så vil Rosicky, Flamini, Giroud, Cazorla og Arteta komme til at se virkelig skarpe ud i den kommende sæson, når de hopper i deres nye Puma Tricks sammen med deres nye Arsenal spilletrøjer leveret af Puma.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoSPEED Tricks her - kun 1.399,-

ALT_TAG

Puma ser ud til at være utrolig glade for deres nye samarbejde med Arsenal og hvad enten designet på denne evoSPEED er inspireret af Arsenals farver eller ej, så tager de nok imod støvlerne med kyshånd. Hvad siger du til Tricks konceptet? Og hvad siger du til farvevalget i denne omgang?