Nike bryder traditionerne med Inters nye hjemmebanetrøje

Inter er iblandt Italiens mest stolte klubber. Klubben har, som den eneste i Italien, tilbragt hele dens levetid i den absolutte top af Italiensk fodbold, Serie A, siden den startede i 1929. Det er dog ved at være noget tid siden klubben sidst vandt et mesterskab. Nu bringer Nike dog noget nyt og friskt til Inter med en nye hjemmebanetrøje. Se den her.

For første gang nogensinde kommer Inters trøje ikke i deres ikoniske Sort/Blå stribede design. Og det siger ikke så lidt. Hovedstadsklubben blev nemlig grundlagt helt tilbage i 1908. På deres 90 års jubilæum kom Nike så til klubben og de har siden stået for Inters trøjer. Så hvis nogen skulle tillade sig at pille ved det ikoniske design, så skulle det vel også være Nike.

Og det har de så gjort. For til Inters nye hjemmebanetrøje for den kommende sæson har Nike skiftet de tykke blå og sorte striber ud med et nålestribet design. Et modigt træk, når man tænker på, hvor vigtig den historiske arv er for italienske klubber. Ikke desto mindre lader det til at Nike har fundet en løsning, der virkelig fungerer for Nerrazzurri.

De har nemlig ladet sig inspirere af de elegante modehuse fra Milano og ikke mindst byens ungdommelige mode. Dermed kan Inters spillere virkelig udtrykke en unik og personlig stil med dette originale design. Trøje er således lavet i en dominerende sort, men tynde blå vertikale nålestriber. I stil med det modebevidste design kommer trøjen med en polokrave, med en tilhørende sort knap.

Klubbens stolthed er placeret på brystets venstre side. Logoet er tilmed forstørret og kommer helt eksklusivt med den ene stjerne over. På indersiden af nakken har Nike også placeret St. George korset, som repræsenterer Milanos våbenskjold. På ydersiden er der skrevet Inter med den helt unikke skrifttype, som fans har brugt på flag og bannere siden 1970.

Trøjen er naturligvis også et pragteksemplar på det teknologiske niveau, hvor Nike har inkorporeret deres Dri-FIT teknologi for at holde spillernes kropstemperaturer nede. Det opnår de blandt andet ved at stoffet leder fugt og sved væk fra tøjet, mens laserskårede ventilationshuller, distriburerer luften rundt i trøjen. Til at udvikle trøjen har Nike også benyttet sig af deres 3D kropsscanner, der sikrer spillerne et mere naturligt og behageligt fit.

Et af de samarbejder Nike er mest stolte af, er det de har med Inter. Nu har de præsenteret de trøje som Kovacic og Co. skal optræde i til kommende sæson. Og det går i den grad væk fra traditionerne med et originalt og aldrig set før nålestribet design. Hvad siger du til beslutningen om at gå væk fra det tradtionelle stribede design?