Unisport Road to Brazil #unisportlife - en ægte fodboldbog

Vi elsker fodboldstøvler, fodboldtrøjer og fodboldudstyr generelt, og vi har taget al den kærlighed og entusiasme og puttet det ned i en eksklusiv og limited edition bog, hvor vi følger de største og lækreste lanceringers vej til VM. Den hedder Road to Brazil, og den er proppet med passion for fodboldgear på ægte #unisportlife manér.

For os er fodbold mere end bare et spil. Det er en livsstil. Vi elsker spillet, og vi brænder samtidig for udstyr. Det er faktisk fair at kalde os en smule nørdede. Den passion og den kærlighed til spillet har vi kondenseret i et ægte samlerobjekt af en bog, hvor vi tager dig med på rejsen og ser på de mest spændende produkter, der blev lanceret op til VM 2014 i Brasilien - en bog, der kommer i blot 1.000 eksemplarer.

Her kan du både se samtlige trøjer fra alle de forskellige grupper, opleve de mange fantastiske fodboldstøvler, der blev lanceret op til og under slutrunden (og det var mange, skulle vi hilse og sige), se de højteknologiske målmandshandsker og også se lidt nærmere på de livsstils produkter, der har set dagens lys. Med andre ord får du en fuldstændig gennemgang på engelsk af alle de produkter, der er blevet lanceret op til VM.

Du kan få dit eget unikke eksemplar af Road to Brazil #unisportlife bogen her - kun 299,- kr.

Med andre ord får du 140 siders kondenseret kærlighed til fodbold og fodboldgear. Den kærlighed og passion, der ligger i Unisports DNA, og som #unisportlife står for. Du får derfor både lækre billeder af alle lanceringerne med en beskrivende tekst der fortæller, hvordan produktet skilte sig ud, hvornår det blev lanceret samt hvor mange par det eventuelt blev lavet i. Vil du imponere dine venner med din paratviden om fodboldstøvler og -trøjer, er Road to Brazil et godt opslagsværk at have.

VM 2014 har allerede været en fantastisk begivnhed både på banen og på udstyrsfronten - vi har set nogle af de lækreste og mest innnovative produkter på nogle af verdens bedste fodboldspillere; letvægtsstøvler som Adizero, evoSPEED 1.2 og Superfly, kontrolstøvler som Predator Instinct og Magista Obra eller powerstøvler som PUMA evoPOWER 1. De har fået selskab af højteknologiske fodboldtrøjer samt - naturligvis - den officielle kampbold, Adidas Brazuca. Og vi skraber bare toppen af isbjerget her...

Nu kan du sikre dit eget eksemplar af Road to Brazil #unisportlife bogen - et af blot 1.000 - kun 299,- kr.

Vi om nogen ved, at man ikke skal gå ned på udstyr eller materialer, og det samme gælder når vi laver bøger. Derfor er Road to Brazil #unisportlife bogen lavet i en lækker, deluxe kvalitet med 200g silkepapir. Det føles ret godt at vende en side, skulle vi hilse og sige. Samtidig kommer bogen med en beskyttende kasette, og både den samt omslaget er lavet med en eksklusiv gummi-agtig finish. Road to Brazil #unisportlife er i øvrigt en stor bog med sine 255 x 355 mm, og du får derfor følelsen af at sidde med en luksusbog, når du læser.

For det her er ikke bare hvilken som helst bog. Den er nemlig produceret i blot 1.000 eksemplarer på verdensplan - og hver bog er naturligvis nummereret, så dit eksemplar af Road to Brazil #unisportlife er helt unikt. Vi bliver normalt selv helt vilde over limited edition fodboldstøvler, så det gav næsten sig selv.

.#unisportlife handler om kærlighed til fodbold - både på og uden for banen. Uanset om du har fået nye fodboldstøvler, træner frispark, ser en kamp med dine venner eller tager en selfie med din favoritspiller, lever du #unisportlife. Det gør vi - og det skinner igennem i bogen. Så hvad venter du på? Blev en del af #unisportlife!

world cup

Hvad synes du om vores nye, eksklusive og limited edition Road to Brazil #unisportlife bog? Ligner den noget for dig, og kunne du have lyst til at have en stående derhjemme? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.