Unisport WebTV: Joltter tager ind til hjertet af Rio

Efter at have festet som en ægte brasilianer, er Joltter tilbage på sporet af sin mission. Ronaldinho må gemme sig et eller andet sted i Rio. Men hvor? På sin søgen støder Joltter ind på flere lokale og han tager også et smut forbi Escadaria Selarón trapperne, som blev gjort famøse af Snoop Dogg og Pharrell i videoen til "Beautiful". En sang som Joltter nok helst skal lade Pharrell om at synge.

Når nu Joltter ikke er født med gudestemme, som for eksempel Pharell, så må han jo holde sig til det han er bedst til. I dagens afsnit tager Joltter derfor sin Neymar bold under armen, og vender snuden mod de samme trapper, som netop Pharell og Snoop Dogg sad på, da de skød videoen til deres sang "Beautiful".

Og i en by, indbyggernes hjerter banker for "Jogo Bonito", må man sige at Joltter valgte det helt rigtige sted at vise nogle af sine tekniske kundskaber frem. I hvert fald blev der sendt en del anderkendende blikke hen mod Unisports egen lille Falcao (den brasilianske Futsal stjerne).

Efter at Joltter havde fået vist sig nok frem ved den smukke beliggenhed og fået sig nogle venner, drog han mod endnu et af Rios mest kendte områder nemlig Favelaen. Og det blev en tur i vaskeægte Rio stil med motorcyklen op af stejle bakker. Et godt stykke af vejen måtte dog også foregå til fods, indtil Joltter nåede et af Rios smukkeste udsigtspunkter.

Et smukt udsyn over Rio de Janeiro, der jo altså udgør Brasiliens anden største by. Og når nu skal lede efter dit største idol i sådan en millionby, så er det vel egentlig også en meget god ide, at få dannet sig et overblik over, hvor man skal lede. Og så kan man da også lige sende et nødråb afsted. Det kunne jo være at han hører det...

Joltter får virkelig lov til at indfange essensen af at være i Rio under VM. Både de dage, hvor der er kampe og de dage, hvor der er pause. I dette afsnit får vi lov til at se en lidt anden side af Rio, som ikke nødvendigvis har så meget med fodbold at gøre. Ikke mindst de ikoniske Escadaria Selarón trapper. Hvad ville du optræde med på de trapper?