Nike bygger Manchester Uniteds storhed op med ny trøje

Siden Nike overtog ansvaret for Manchester Uniteds trøjer i 2002, har de forsøgt sig med en række forskellige designs. Både designs der har hyldet fortiden og nutiden. I en klub med en så stolt historie har det dog ikke altid været lige nemt at gøre alle tilfredse. Med den forgangne sæsons fiasko, er det dog tid til at vende tilbage til rødderne. Se Manchester Uniteds nye trøje her.

I Manchester United stod afslutningen på forrige sæson både i sorgens og glædens tegn. På den ene side kunne klubben fejre deres 20. engelske mesterskab, på den anden side betød det også slutningen på en æra. En æra med Sir Alex Ferguson i spidsen. En mand der afsluttede sin sidste sæson med sit 13. mesterskab. Sidste sæson forløb som frygtet og nu er det blevet tid til en genfødsel af klubben der op gennem 90'erne og 00'erne har været synonym med Premier Leagues absolutte top.

Slå dig løs med Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje. Forudbestil nu. - kun 599,-.

Det er en mission Nike har taget til hjertet og de starter, hvor enhver fodboldklub starter - med spillertøjet. I dag har Nike nemlig løftet sløret for deres nyeste bidrag til Manchester United og man må sige at Nike har ladet sig inspirere af en periode i klubbens historie, som repræsenterer et af de absolut vigtigste springbræt i klubbens historie. Designet henter nemlig hjælp fra de 1980'erne.

Kraven og ærmerne er således lavet med samme design, som under 80'ernes United blev et populært varemærke. Det Sort/Rød/Hvid stribede design blev første gang for alvor taget i brug, da De Røde Djævle begyndte at spille med deres ikoniske sponsorere Sharp på maven. Mens kraven dengang var mere V-halsformet end denne nye variant, så leder designet helt sikkert tankerne tilbage på dengang, hvor Manchester United langsomt fik genopbygget fundamentet til storhedstiden fra 50'erne og 60'erne.

Slå dig løs med Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje. Forudbestil nu. - kun 599,-.

Sidste sæson sendte Nike en lille hilsen til en af de trøjer som Eric Cantona gjorde ikonisk, med polokraven og knapperne lige under. Polokraven er som sagt erstattet med stilen fra 80'erne, men knapperne er blevet bevaret, omend Nike i denne omgang har reduceret dem til én. En fin lille detalje, der giver trøjen et stilfuldt design.

Ligesom i 1982, hvor Sharp blev budt velkommen på Manchester Uniteds trøjer, så byder klubben i år også velkommen til en ny sponsor, nemlig Chevrolet. Den amerikanske bilproducent blev annonceret som klubbens nye sponsor i 2012 og erstatter altså nu Aon, som ellers har haft den presitgefyldte plads siden 2010. Og man kan lige så godt vænne sig til logoet, for samarbejdet bygger på en 7 år lang kontrakt.

Slå dig løs med Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje. Forudbestil nu. - kun 599,-.

Udover disse ting er alt ved det gamle. Den røde farve som har prydet klubben lige siden starten af 1900-tallet dominerer stadig De Røde Djævles hjemmebanetrøje. Og lægger vi det æstetiske til side et øjeblik, så er den nye hjemmebanetrøje naturligvis også udviklet med Nikes velkende Dri-FIT teknologi, der gør tøjet særligt behageligt at spille i, med sin evne til at holde trøjen tør og let.

Den kommende sæson bliver noget anderledes for fodboldverdenen. Det vil nemlig være første gang at Manchester United ikke vil optræde i nogen som helst form for Europæisk fodbold siden de engelske klubbers forbud fra 1985-1989. Tilhængerne kan dog trøste sig med at siden Manchester United kom tilbage til Europa vandt de 13 engelske mesteskaber, fire FA Cup titler, to Champions League titler og to Inerkontinentale trofæer. Mon Louis Van Gaal kan leve op til Sir Alex Fergusons flotte statistikker...?

Slå dig løs med Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje. Forudbestil nu. - kun 599,-.

I Manchester United er det blevet tid til at genopbygge det imperium som Sir Alex Ferguson så smukt havde konstrueret. Louis Van Gaal er hentet til klubben og de har allerede sikret sig Ander Herrera og Luke Shaw. Nu har Nike taget første stik med en ny hjemmebanetrøje, der vækker minderne fra 1980'erne. Årtiet hvor Ferguson kom til klubben. Hvad synes du om Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje? Lever den op til dine forventninger?