Warrior tilføjer en 3. trøje til Liverpools trøjekollektion

Liverpool FC er tilbage på den absolutte fodboldtop. En andenplads i sidste sæson har sikret klubben et comeback i Europas mest attraktive og prestigefyldte turnering Champions League. Warior er derfor kommet på lidt af en opgave, nu hvor hele Europas og velnok hele verdens øjne, hviler på den stolte klub fra Liverpool. Med stor stolthed fuldender de Liverpools spilledragter med en 3. trøje.

Liverpool går en spændende sæson i møde, når de skal forsøge at følge op på sidste sæsons imponerende resultater. Og med deltagelse i både hjemlige og europæiske turneringer, får klubben utvivlsomt brug for en stor variation af spillertrøjer. Tidligere har Warrior præsenteret hjemme- og udebanetrøjen, som kommer i henholdsvis en traditionel rød og en historisk gul. Nu har Warrior så præsenteret Liverpools 3. trøje, som kommer i mere afdæmpet Sort/Grå, dog i et noget anderledes design end tidligere set.

Så når Captain Fantastic og Co. skal ud og prøve kræfterne af med resten af Europa, så vil der altså være rigt med alternativer til deres røde hjemmebanetrøje. Den nye 3. trøje er lavet i et design, som ikke er set på Anfield før. Trøjen er nemlig lavet med sorte og grå horisontale striber. Men en en rød diagonal linje bryder det stribede design og giver et ternet tvist til trøjen.

I modsætning til hjemme- og udebanetrøjen kommer denne 3. trøje med en polokrave rød med en enkel knap i gul. Det giver trøjen et stilfuldt element, som ikke findes på de andre trøjer og derfor bærer trøjen også på et element af, at den kan bæres udenfor for fodboldrelaterede situationer. Noget som fansene helt sikkert vil sætte pris på.

Mens denne 3. trøje bærer på nogle designmæssige afvigelser fra traditionerne, så er Warrior ikke gået på kompromis med de teknologiske elementer af trøjen. Med et spændstigt åndbart mesh placeret på de mest nødvendige områder som for eksempel langs siderne og under armene, sikrer Warrior at trøjen er behagelig at bære, særligt under kampens hede når spillerne er i fuld bevægelse. Dette koncept kalder Warrior for War-Tech og det sikrer blandt andet også at kropstemperaturen holdes på et ydedygtigt niveau.

Richard Wright, som har ansvaret for Warrior Football er da også yderst tilfreds med resultatet: Denne trøje komplimenterer den røde hjemmebanetrøje og den gule udebanetrøje helt perfekt og skaber en kollektion der er unik og frisk. Den bærer på en vis nostalgi fra tidligere trøje samtidig med at den udtrykker den banebrydende form for fodbold, som Brendan Rodgers har bragt tilbage til Anfield. Vi kan slet ikke vente med at se Liverpool FC konkurrere i deres 3. trøje på Europas største fodboldscene i den kommende sæson."

Liverpool FC vil altså gå den kommende sæson i møde, med tre grundlæggende farver: Rød, Gul og Sort/Grå. Dermed er de helt klar til gå i krig til en sæson, hvor deres niveau for alvor bliver sat på prøve. Nu har resten af fodboldverdenen nemlig en forventning om at Liverpool FC skaber store resultater. Hvad synes du om Liverpools spillerdragter, der nu er blevet fuldendt med deres 3. trøje? Er Warrior den rette tøjsponsor for dem?