Unisport WebTV: Joltter lærer de lokale brasilianere at kende

Hvis der er et sted i verden, man som fodboldfan aller mest drømmer om at være lige nu, så må det være Brasilien. Og skulle man nu være så heldig at kommer dertil, må Rio de Janeiro være byen man helst vil opholde sig i. Vi har derfor sendt Joltter afsted til Rio, for at give os lidt af den stemning, Brasiliens gader sitrer af i øjeblikket. Og ja, det giver han os så...

I andet afsnit af #JoltterInRio ser det allerede ud til at Joltter er faldet godt til. Ja, havde det ikke været for hans åbenlyse mangel på sol, skulle man faktisk tro at Joltter selv var Brasilianer. Han viser da i hvert fald allerede sine store sprogkundskaber frem når han taler med en af de lokale med gloser som Obrigado (Tak) og Ronaldinho (Ronaldinho).

Afsnittet viser Joltters' første rigtige dag i Rio, hvilket var i går og der blev som bekendt ikke spillet nogen kampe. Derfor benyttede Joltter lejligheden til at lære stranden lidt bedre at kende og ikke mindst de lokale.

På stranden stødte Joltter på en sælger, der havde Neymar bolde i hobetal. Desværre var der ingen Ronaldinho bolde at spore. Det tyder på at Brasilien er lidt mere opslugt i Neymar end Ronaldinho i øjeblikket. Men det holder ikke Joltter fra at fortsætte jagten på at sin mision #FindingR10.

Og måske kom Joltter et lille stykke tættere på nogen der kunne kende R10. I hvert fald endte Joltter i en af Rios mange gadefester, hvor lokale spillede musik, spiste mad og ikke mindst, spillede fodbold. Og mon ikke at de var bare en smulle imponerede over Joltter kundskaber med en fodbold. Rygterne går da i hvert fald på at Jolter allerede har fået sit eget brasilianske kælenavn: Joltinho.

Joltter nyder åbenlyst tilværelsen i Brasilien og stemningen er da heller ikke til at tage fejl af. Og det er vel og mærke på en dag, hvor der ikke er fodbold. I aften tages der hul på kvartfinalerne og Joltter er godt på vej ind mod Maracaná, hvor han skal overvære kampen mellem Frankrig og Tyskland. Senere vil han hoppe på en lokal bar, for at heppe på de brasilianske stjerner. Men der er stadig ingen Ronaldinho i sigte. Har du et forslag til, hvor Joltter skal lede?