Unisport WebTV: Joltter tager til Rio for at finde Ronaldinho

I 1950 blev det fjerde VM nogensinde, afholdt i Brasilien. Det var her at det ikoniske Maracanazo fandt sted, hvor Uruguay slog Brasilien i egen hule. Verden havde hverken Internettet, farve TV'et, Unisport eller Joltter til at fortælle om det. 64 år senere har verden fået alle disse ting og nu bliver VM endnu engang afholdt i Brasilien. Hvem ville Unisport være til ikke at udnytte det? Nu har vi indkvarteret Joltter i Rio og gennem de næste to uger, vil du kunne følge VM gennem hans øjne.

Hvis du skulle sidde med den mindste form for tvivl, så lad det være sagt med det samme: Unisport elsker fodbold. Og med så stor en kærlighed for sporten, ville en begivenhed som VM aldrig nogensinde være det samme, hvis vi ikke kunne få lov til at opleve det fra første række. Da det først blev en realitet at VM skulle afholdes i Brasilien i 2014 kunne det ikke være til diskussion. Unisport skulle til Brasilien.

Og findes der et bedre hold at sende over for at dække VM i Brasilien end Unisports eget WebTV hold. De skarpe øjne har dog nok allerede bemærket at Jakob ikke er at finde i videoen. Men før VM startede indgik Jakob og Joltter et væddemål om, hvem der ville blive topscorer i det indledende gruppespil. Her valgte Joltter Daniel Sturridge, mens Jakob satte sin lid til Romelu Lukaku. Og da Sturridge vandt på den konto med 1 mål mod 0 til Lukaku, ja, så måtte Jakob blive hjemme.

Joltter er altså taget til Rio, i det absolutte epicenter af den fodboldsfest, der i øjeblikket er godt på vej til at nå sit absolutte topniveau. Med kvartfinalerne lige rundt om hjørnet, har Joltter ramt Brasilien, hvor følelserne er allermest ude på tøjet. Og det er lige præcis den stemning, vi gerne vil bringe til alle vores brugere, hvor end I er i verden, så I kan få lidt medindsigt i fodboldens absolut største begivenhed.

Der er ingen tvivl om at Joltter vil gøre sit ypperste for at fange VM ånden og at han vil nyde hvert et øjeblik af det. Der er dog en lille detalje, som vil fuldende hans rejse til det maksimale. At finde Ronaldinho. Og nu, hvor VM afholdes i Brasilien, potentielt med Brasilien i finalen, vil der så være et bedre sted at lede efter sit barndomsidol end i Brasiliens anden største by, Rio de Janeiro? Så på sin rejse gennem Rio's gader, i samtale med mennesker og på jagt efter den sande VM ånd, vil Joltter have et halvt øje på sine omgivelser, hele tiden opmærksom på tips, der kan lede Joltter tættere på sporet af R10.

Dette er det første afsnit i serien #JOLTTERINRIO, som vil fortsætte indtil VM's 21. vinder er fundet. Vi vil dække VM og komme så tæt på begivenhederne, at du nærmest vil føle det, som om du selv er der. Joltter vil blandt andet tage ind og se en kamp eller to i Rio, møde fans, både lokale og fra de andre deltagende lande, måske endda tale med repræsentanter fra nogle af de store sportsmærker og selvfølgelig, pleje mission #FINDINGR10. Du kan følge det hele på vores Youtube side, så sørg for at abonner på siden, så du kan følge med i alt hvad der sker lige nu og her.

Så fik vi sendt Joltter til Rio og det bliver spændende at følge ham i sin rejse, når han tager VM ved hornene for at mærke stemningen og finde ud af, helt præcis hvad det vil sige at være til VM i Brasilien. Du kan følge ham de næste to uger og måske du har et tip til, hvor Joltter skal lede for at finde Ronaldinho, eller måske bare nogle gode råd til, hvad han skal lave nu han er i fodboldens hovedstad? Følg ham på Youtube, Instagram, Facebook og Snapchat ved at holde øje med #Joltterinrio og #FindingR10.