Adidas og Christopher Mintz-Plasse vil finde VM festen

Hvad er et VM uden en fest? Og hvor er festen i det hele taget? Den mission satte Christopher Mintz fra Funny or Die sig for at udføre da han tog til VM i Brasilien. På sin vej mødte han Hierro, Mata, Cafu og Vieira for at finde frem til festen. Det ender godt, men frustrationerne var tydelige hos Christopher aka McLovin.

At VM er en fest i sig selv er åbenbart ikke lige så åbenlyst for alle, som vi europæere lige går og tror. I hvert fald ikke hvis man spørger Christopher Mintz. Derfor teamede han op med Adidas for at finde ud af, hvad VM i fodbold er for en størrelse, men først og fremmest - hvor festen er henne.

Siden VM blev afholdt i USA i 1994 har amerikanerne langsomt taget sporten til sig og virkelig lært at elske den. Og efter dette VM er interessen da absolut ikke blevet mindre. For Christopher Mintz er det dog trangen til festerne, der har drevet ham til Brasilien. Og vi kan da ikke bebrejde ham, for er der et sted i verden man gerne vil feste, så må det være Brasilien.

Hvorvidt McLovin får udført sin mission vil vi ikke afsløre. Gør i stedet dig selv den tjeneste at se videoen - for den er endnu et mesterstykke fra comedy kanonerne fra Funny or Die.

Chistopher Mintz har sat sig selv på en mission for at finde ud af, hvor der er fest i Brasilien. Hvis du blev sendt til VM i Brasilien på en mission, hvad skulle den så gå ud på?