Unisport look of: Få styr på sommer-looket med Nike

Når VM slutter på søndag, så kan vi så småt begynde at fokusere på andet i livet end fodbold. I hvert fald VM i fodbold. Det kan endda måske være at vi kan komme lidt ud og nyde sommervejret og findes der et bedre sted at nyde det, end på stranden? Ikke hvis du spørger Unisport look of.

For langt størstedelen er sommeren den absolut bedste tid på året. Man kan endelig få lidt sol på ben og arme og der findes vel ikke noget bedre end at spille en omgang strandfodbold, for derefter at hoppe en tur i det forfriskende vand. Men før du fortsætter dine strandplaner, så synes vi lige at vi vil give dig nogle modetips med på vejen.

For hvis der er nogen der forstår sig på sommer/strandmoden, så må det være Nike. Deres store tøjkollektion tilbyder nemlig masser af lækkert design. Heriblandt findes de stilrene Futura t-shirts, der bærer på nogle diskrete, men karakteristiske detaljer som giver et helt tydeligt præg af Nike. T-shirtsne kommer i fire forskellige farver, så hvad enten du er til det sikre valg i Sort eller det lidt mere iøjenfaldende Neon, så er der masser af muligheder.

Vælg din foretrukne Nike Futura T-shirt lige her- kun 269,-

Shorts er naturligvis også obligatorisk til dit strand-look og her har Nike også dækket dig ind. Her kan du for eksempel vende snuden mod den populære Woven kollektion, som blandt andet inkludere disse enkle shorts, der kan benyttes i flere forskellige sammenhænge med mange forskellige farver.

Match din t-shirt med Nikes Woven shorts i Grå/Gul her- kun 269,-

Når turen går til stranden, så er det også meget dejligt at have en taske der kan bære bolden, håndklædet og højttalerne. Og her kommer Nike igen til undsætning med et stort udvalg af rummelige og selvfølgelig fede tasker. Sommerens farver fra Nike er hovedsageligt Guld og Neon og det er disse tasker naturligvis også designet med. Neymar er sommerens helt store navn og han har også fået sin egen taske med det karakteristiske Neymar logo i Guld.

Find det store udvalg af Nike sportstasker lige her

Sommer er lig med sol og sol er lig med solbriller. Står du og mangler et par solbriller til at matche dit sommer-look så er hjælpen ikke langt væk. Nike har nemlig også lavet en kollektion af solbriller, i forskellige farver til at sætte det sidste prik over i'et.

Du kan også få Nikes Cruiser solbriller lige her- kun 899,-

Inden du går ud af døren skal du lige huske at tage håndklædet med. Ellers kan det godt blive en forholdsvis ubehagelig tur på stranden. Skulle du så tilfældigvis stå og mangle sådan et håndklæde, hvorfor så ikke lige smide vores klassiske Unisport håndklæde i indkøbskurven. På den måde kan du have Unisport med dig selv på stranden. Det ville vi da tage som en kæmpe ære.

Find Unisport håndklædet lige her- kun 149,-

Nu er det bare på med skoene og her har Nike selvfølgelig også den helt rigtige sneaker til at fuldende sættet. Gennem de seneste par måneder har Nike præsenteret en række kollektioner med inspiration fra tre af deres siloer, nemlig Magista, Mercurial Superfly og Hypervenom. Det er blandt andet Nike Free Flyknit Chukka, der har fået det velkendte design på sig og det har ført nogle uundgåelige sneakers med sig, som du næsten ikke kan tillade dig at møde op på stranden uden.

Hvis du er faldet for de fede Nike Free Flyknit Chukka, så find dem her- kun 1.599,-

Nu er du klar til at tage på stranden og du må nok acceptere at du vil få sendt et par blikke din vej. Men det må man vel tage med, når man ser så godt ud. Og så nyd ellers bare din dag. For i morgen vil der slet ikke være tid til at slappe af når Brasilien og Tyskland møder hinanden for blot anden gang i VM sammenhæng i kampen om en finaleplads.