Nike præsenterer: Nike Sportswear Gold Hypervenom Collection

At Nike er glad for guld er næppe nogen stor hemmelighed. Det er efterhånden heller ikke nogen hemmelighed at Neymar Jr., som lille gik og drømte om at spille i et par guld fodboldstøvler. Det resulterede i et par gyldne Hypervenom. Men resultaterne stoppede ikke her. For Nike følte sig ovenpå og lavede Nike Sportswear Gold Hypervenom Collection.

De fem sneakers har efterhånden stået model til en række forskellige makeovers. Flyknit Chukka, Air Max 1 og 90, Roshe Run HYP og Tiempo '94 har gennem de seneste måneder både fået lov til at repræsentere Magista, Superfly og nu altså den nyeste Hypervenom. Det har ført et en række ikoniske designs med sig, som helt sikkert falder i sneaker-tilhængernes smag.

Nike er kendt for at forkæle deres sneaker publikum med sko, der både er lavet med den ypperste kvalitet og i et design, der får selv de mest skeptiske til at falde på knæ. Den nye Nike Sportswear Gold Hypervenom Collection er endnu et pletskud af Nike og det kan de også takke Neymar og hans barndomsdrøm for.

Guld udgør en helt central i Nikes nuværende tøj- og skokollektioner. Særligt fra Nike F.C. spiller det gyldne design en vigtig rolle og det er også tydeligt at Neymar Jr. er gået hen og blevet et af Nikes mest stolte brands. I hvert fald synes de designmæssige muligheder med Neymar uendelige for Nike.

Find et udvalg af produkter til at matche dine sneakers

Free Flyknit Chukka er den af Nikes sko der kombinerer flest af de teknologier, der udgør Nikes sneakers. Flyknit overdelen, som vi både kender fra løbesko og senest fodboldstøvler giver et utrolig behageligt fit og den unikke følelse af at gå barfodet er fuldt til stede her. Hertil giver den behagelige Nike Free sål også en optimeret komfort, som man skal lede langt efter for at finde andre steder.

Hvis du er faldet for de fede Nike Free Flyknit Chukka, så find dem her- kun 1.599,-

Air Max 1 bærer rundt på en tung arv. Det var nemlig denne model der startede hele Air Max revolutionen tilbage i 1987. Mange års forskning ledte frem til denne luftige sål, der siden er blevet kendt for sin maksimale støddæmpning og support til foden. Alle der har prøvet en Air Max 1 vil nikke genkendende til at man ikke har gået i en sneaker, før man har gået med Air Max.

Du kan finde de ikoniske Air Max 1 QS Hvid/Guld her- kun 1.199,-

En sneaker med en lidt anden historie end Air Max, men med lige så stor popularitet er Nikes Roshe Run. Skoen er unik i sin form da den inkorporerede Hyperfuse teknologi giver en overdel stort set uden sting. Sammensætningen af overdelen giver samtidig Nike uendelige muligheder til at skabe ikoniske designs og det holder de bestemt heller ikke tilbage med. Der er efterhånden ikke de farver Roshe Run ikke er blevet malet med og nu har den altså også fået gyldne farver.

Hvis du mere er til Roshe Run Hyperfuse, så find dem her- kun 949,-

Tiempo '94 er Nikes vigtigste milepæl i fodboldsammenhæng. Det var ved VM i 1994 at Nike for alvor trådte ind på fodboldscenen, da hele 10 af 22 spillere på banen i finalen spillede med Nikes Tiempo Premier. Som en hyldest til denne fodboldstøvle lavede Nike Tiempo '94 og den har siden været fast inventar blandt Nikes udvalg af sneakers. Så selvom Nike Sportswear Gold Hypervenom Collection først og fremmest hylder Hypervenom og Neymar Jr. så er det måske på denne Tiempo '94 at de gyldne farver mest af alt fortjener at være.

Tiempo '94 er blevet kældt helt i Guld. Find den klassiske sneaker her- kun 1.199,-

Nike Air Max er som sagt en ikonisk kollektion i Nikes udvalg og den karakteristiske Air Max sål er blevet benyttet i flere sammenhænge. Blandt andet også i Air Max 90, som Nike nu har lavet i en særlig Jacquard udgave. Den unikke strikketeknik giver nogle helt særlige muligheder for, hvordan tøj og sko kan både udvikles og designes og det er denne Air Max 90 Jacquard et helt perfekt eksempel på.

Hvis Air Max 90 Jacquard er din favorit så køb dem lige her- kun 1.399,-

Neymar fik sin gyldne Hypervenom i forbindelse med 1/8-dels finalen mod Chile. Af uvisse årsager, valgte Neymar kun at spille en enkelt halvleg med sine nye støvler inden han gik tilbage til sine velkendte Hyperpunch støvler. Om Neymar har tænkt sig at optræde mere i syne Hypervenom Gul er ikke sikkert endnu, men så hvis Neymar er så glad for guld, som historierne siger, så er han helt sikkert ret tilfresd med at han kan benytte sig af guld sko, hvad enten han er på eller udenfor banen.

Nike Sportswear Gold Hypervenom er Nikes seneste hyldest til en af deres siloer fra fodboldverdenen. Vi har fornøjelsen af at kunne tilbyde dig alle fem sneakers, men hvilken af dem synes bærer de gyldne farver bedst? Og hvilken farve ville du helst have et par sneakers og fodboldstøvler i?