Unisport WebTV: Jakob og Joltter afgør hvem der er hurtigst

Sidst Jakob og Joltter skulle afgøre, hvem af de to der er hurtigst, var der meget postyr om, hvem der egentlig vandt. Nu er der gået et halvt år siden sidst og med VM i fuld firspring er det tid til at afgøre det én gang for alle. Og denne gang lover vi en klar vinder.

Da Spanien fik hollandske klø i deres indledende kamp ved denne slutrunde, var det ikke kun kampens resultat, der var bemærkelsesværdigt. Også på det individuelle plan fik en imponerende rekord ben at spurte på. Umiddelbart inden sit 2. mål, var Arjen Robben nemlig ude i lidt af en spurt mod Sergio Ramos. Her fik han Ramos til at stå helt stille. Hans topfart blev målt til 37 km/h, hvilket samtidig blev det hurtigste en fodboldspiller er blevet målt til i en kampsituation. En rekord der tidligere tilhørte Antonio Valencia med 35,2 km/t.

Hverken Jakob eller Joltter kommer næppe nogensinde til at kunne matche Arjen Robbens spurt, men de to indbyrdes har vi stadig til gode at afgøre, hvem der er hurtigst. Det altså lige indtil i dag. For Dagens Udfordring gav nemlig de to muligheden for at afgøre sagen en gang for alle.

Sidst de to stod over for hinanden i samme situation var i vores 5. juleafsnit og her var det så tæt at de rent faktisk ikke kunne finde en vinder. Den gang havde Jakob iført sig et par F50 Adizero, mens Joltter var røget i et par Hypervenom. Efterfølgende debat syntes at pege på at det var Joltter og hans Hypervenom der lige nøjagtig kom over stregen først og han gik derfor til dagens spurt med stor optimisme.

Denne gang havde Joltter valgt at tage sine evoPOWER på, mens Jakob havde taget sine Superfly med. Og måske var det valget af fodboldstøvler der gjorde udfaldet i denne omgang. For selvom Joltter lagde overbevisende fra land, vist Jakob halvvejs gennem løbet at denne udfordring er hans hjemmebane. Og denne gang var der ingen tvivl om vinderen. Selvom at Joltter hængte godt på indtil det sidste, kan Jakob nu kalde sig den hurtigste af de to.

Hvad Jakob og Joltters topfart endte på, melder konkurrencen intet om, men det er de to nok ret ligeglade med, for Joltters vedkommende betød det nemlig at han skulle tilbage i den ydmygende Challenge Loser trøje, mens Jakob endelig kan lukke munden på Joltter.

Nu har du set Jakob og Joltter i en direkte heads up på flere forskellige fodboldrelaterede områder. Joltter har efterhånden måttet trække i taber trøjen flest gange, men er Jakob så også den bedste af de to? Og mener du at du ville kunne klare det bedre end begge? Lad os høre, hvad du mener i kommentarfeltet herunder eller på Youtube.