Puma præsenterer nye evoPOWER Tricks i Rød/Hvid

Puma er godt i gang med at fylde farver på deres evoPOWER. I sidste uge var det et favela-inspireret design og i dag bygger Puma så yderligere på, med et nyt Tricks inspireret design. Og mens vi under VM er blevet præsenteret for den Pink/Turkis variant, så er Puma gået over i en lidt mere diskret, om end stadig alternativ variant denne gang.

Konceptet med at designe fodboldstøvler med en støvle i hver deres farver, ser virkelig ud til at have bidt sig fast i Pumas designteam. Tricks, som de har navngivet konceptet, blev brugt som Pumas VM fodboldstøvler. Kilden til inspiration kom fra Rigobert Song, der i 1998 havde taget sin egen kreativitet til nye højder da han optrådte i en gul højre og rød venstre støvle, så det matchede Camerouns VM landsholdstøj.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoPOWER Tricks her - kun 1.449,-

Denne nye evoPOWER er altså resultatet af endnu et Tricks inspireret design og de kommer i farverne Hvid/Rød/Blå/Gul. Her er højre støvle hovedsageligt hvid, mens venstre er overvejende rød. Fælles for de to støvler er det blå bånd, som udgør støvlens everfit-Cage EXT. Denne del af støvlen kender vi også fra Pumas evoSPEED og udgør et af de elementer der afhjælper et bedre og tættere fit omkring midterfoden.

Hvis du synes at lige præcis sammensætningen af disse farver virker bekendte, så kan der godt være noget om det. Denne model er nemlig udset til at blive spottet helt eksklusivt på fødderne af Arsenals spillere. Et nyt samarbejde mellem Arsenal og Puma startede som bekendt helt officielt fra den 1. juli 2014 og det virker som om at Puma gerne ville vise, hvor glade de er for det nye samarbejde.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoPOWER Tricks her - kun 1.449,-

I hvert fald vil Rosicky og Flamini iføre sig disse nye evoPOWER Tricks, når først VM er rigtigt overstået og spillerne så småt vender snuden tilbage til Arsenal lejren for at deltage i optakten til den nye sæson.

Som navnet antyder så er Pumas evoPOWER en fodboldstøvler der er tiltænkt fodboldspillere med et kraftfuldt spark. Overdelen er lavet med AdapLite, som er et ultra-fleksibelt mikrofiber materiale, der kan strække sig maksimalt med fodens bøjninger. Samtidig bevarer den sin stabilitet i sit horisontale stræk og sikrer dermed at foden står fast i støvlen. Omkring vristen har Puma samtidig også tilføjet nogle små puder de kalder Accu-Foam. De er placeret her for at give et mere rent og præcist spark, da pudernes placering skaber en mere ren sparkeflade.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoPOWER Tricks her - kun 1.449,-

Med til at skabe den unikke fleksibilitet og spændstighed er fodboldstøvlens ydersål som er udviklet med Pumas Gradual Stability Frame, der fungerer som evoPOWER's rygrad. Således er støtten stærkest omkring hælen, mens den gradvist bliver mere og mere fleksibel så den omkring forfoden kan bøje sig både i opad- og nedadgående retning. Puma har nemlig fundet ud af, at fodens kraft er størst når den kan få lov til at bevæge sig i sin naturlige form når man sparker til en bold.

Ligesom med den Pink/Turkis Tricks kollektion, så har Puma også overført dette nyeste design til både evoPOWER og evoSPEED. Puma har jo som bekendt også et par fodboldspillere i Arsenal truppen, som benytter sig af evoSPEED og det er derfor også selvsagt at denne letvægter også skulle have sig en ny Tricks make-over.

Gå allerede ind nu og forudbestil de nye evoPOWER Tricks her - kun 1.449,-

ALT_TAG

I de professionelle rækker vil Pumas nyeste Rød/Hvid Tricks kun blive båret af Arsenals spillere. Her stopper begrænsningerne dog også. For den vil være frit tilgængeligt for resten af verden at anskaffe sig. Hvad siger du til Pumas nye design strategi? Er det fedt med forskelligt farvede fodboldstøvler?