I dag starter Arsenals nye samrbejde med Puma officielt og det fejrer Puma ved at tease med tre videoer, der tager os bag scenen til hvad der ligner en præsentation af Arsenals nye trøjer. Er du klar til Arsenals nye spillertøj?

Vi har efterhånden vidst i noget tid at Arsenal og Puma har indgået et samarbejde, der har givet Puma ansvaret for at designe Arsenals spillertøj de næste mange år. I dag træder samarbejdet juridisk i kraft og det betyder også at der ikke går længe før vi får set det første resultat af det nye samarbejde.

I en række videoer teaser Puma med klip fra en photoshoot, hvor nogle af Arsenlas stjerner optræder i det nye tøj. Også nogle af Arsenals spillere fra ungdomsrækkerne er blevet inviteret med for at understrege at Arsenal er meget mere end blot et enkelt hold.

I videoerne ser vi blandt andre Santi Cazorla og Mikel Arteta der begge allerede har været en del af Puma familien i noget tid. Kampagnen går under navnet #StrongerTogether og går på, hvordan Arsenal og Puma i samarbejde kan skabe store resultater. Det bliver derfor spændende at se, hvad Arsenals første sæson i deres nye Puma tøj kan bringe dem.

I videoerne afsløres det også at det nye tøj bliver præsenteret den 10. juli. Så hvis man virkelig brænder for the Gunners og selv føler sig som en ægte Gooner, så er denne dato utvivlsomt en, man lige skriver en ekstra gang ned i kalenderen.

Puma teaser for Arsenals nye tøj, som for første gang kommer med Pumas ikoniske logo på brystet. Hvad siger du til teaserne og hvor spændt er du på at se det nye tøj?