Unisport look of: Neymar og hans Hypervenom Guld SE

Med sine Hypervenom Guld fodboldstøvler har Neymar Jr. fået medlemsskab til en helt speciel klub. Både Ronaldinho og Cristiano Ronaldo kan prale af at have fået guldbelagte fodboldstøvler, og nu kan Neymar altså hoppe med på den vogn. Er det en klub du gerne vil være med i? Det er blevet tid til "Unisport look of".

Nike er et af verdens mest populære fodboldmærker og de gør også meget ud af at klæde sine atleter optimalt på, når de træder ud på en fodbolbane. Fra top til tå er man sikret tøj og udstyr i den bedste kvalitet kombineret med stilsikre og moderne designs.

En af de ting Nike helt sikkert kan kalde sig eksperter i, er træningstøj. Deres tøj er udviklet med de bedste teknologier indenfor sportstøj, der gør at man kan yde sit ypperste fra start til slut. En af de mest centrale ting, når kroppen yder på et højt niveau over længere tid er dens temperatur og evne til at ånde gennem tøjet. Det er noget som Nike har sikret gennem deres Dri-Fit teknologi, der ved at lede fugt og sved væk fra kroppen og tøjet, holder kropstemperaturen og vægten på tøjet nede.

Køb denne CPX II T-shirt Navy/Neon lige her- kun 269,-

Samme historie er det med Nikes shorts, der i denne sammenhæng kommer i en lidt længere model end normale shorts. Det mønstrede og stærkt iøjenfaldende design gør til gengæld også shortsene højst brugbare i fritiden.

Du kan få shortsene med lige her- kun 269,-

Gennem tiden har Nike haft en lang række legendariske fodoldspillere i deres stab og det er på mange måder en tung arv at løfte. Det lader dog ikke til at Neymar lader sig tynge synderligt over det pres. Tværtimod skinner han bare mere, jo større pres der er på ham. Og det klæder ham da derfor også på alle måder at han har fået et par guldfodboldstøvler.

Neymar er dog ikke ene om at få glæde af de guldbelagte fodboldstøvler. Og det er vi mange der er glade for. For de nye Hypervenom Guld er næsten for ikoniske til at der kun skulle være én fodboldspiller i verden, som måtte bære dem. Også selv om at designet af fodboldstøvlerne er inspireret af Neymars trang til at spille i guldfodboldstøvler som barn.

Elsker du guld fodboldstøvler ligesom Neymar? Køb Hypervenom Guld her- kun 1.169,-

Få også nogle lækre træningssokker med her- kun 79,-

Det tog således også Nike adskillige forsøg før de ramte den helt rigtig guldfarve. Den skulle nemlig repræsentere samme farve, som Neymar brugte da han som 12-årig spraymalede sine fodboldstøvler i guld inden hver kamp. Hans problem var bare at farven hurtigt faldt af igen, så hans fodboldstøvler kom aldrig til at se helt så eksklusive ud, som han gerne ville have.

Under processen for at finde frem til den helt rigtige farve holdt Nike jævnligt møder med Neymar for at få hans feedback resultaterne. På den måde kunne de komme så tæt på som overhovedet muligt og det endelige resultat blev da heller ikke endeligt godkendt, før Neymar havde sat sit stempel på designet.

Uden en fodbold kommer vi ikke langt med noget som helst. Derfor er det også utrolig belejligt at Nike også forstår sig på det område. Nike Ordem er anerkendt som en af de absolut bedst fodbolde på markedet. Det har Nike sikret med deres RADAR teknologi (Rapid Decision And Response). Det meget synlige design gør nemlig at man kan være i bedre stand til at reagere på boldens bevægelser. En ting som Nike generelt udøver i mange af deres kollektioner af fodboldstøvler, trøjer osv.

Vi kan ikke komme udenom Nikes Ordem kampbold. Find den lige her- kun 999,-

Det var helt uundgåeligt at denne uges "Unisport Look of" ikke skulle handle om Neymars nye Hypervenom Guld. Så vi prøvede da heller ikke at kæmpe imod. Hvad kunne du godt tænke dig at se i et afsnit af Unisport Look of?