Unisport WebTV: Hvem sparker hårdest?

I World Cup with Unisport, har Jakob og Joltter besluttet sig for at udfordre hinanden i en række forskellige fodboldrelaterede aktiviteter. De fleste huske nok deres miserable forsøg på at ramme overliggeren, som Jakob vandt med en snæver sejr på 1-0. Siden har Joltter skamfuldt båret den meget lidt eftertragtede Challenge Loser trøje. Nu får han chancen for at få sin revanche.

En af de ting der gør fodbold aller smukkest, er når en spiller rammer bolden lige i r.... og får sendt et kraftfuldt spark mod målet. For eksempel som James Rodriguez gjorde i går mod Uruguay eller da Tim Cahill sendte sit missil afsted mod Holland. Vi elsker hårde spark og særligt når de går i mål. Men hvor hårdt kan vi egentlig sparke?

Den udfordring besluttede Jakob og Joltter at tage op mod hinanden i dette afsnit af World Cup with Unisport. Med et speedometer under armen drog de ud på fodboldbanen for at få det afgjort en gang for alle, hvem af de to WebTV værter, der kan kalde sig manden med det mest kraftfulde spark. Med Puma's evoPOWER (Jakob) og Adidas' Predator Instinct (Joltter) springer de to drenge ud i det.

Man skulle tro at sådan en konkurrence skulle være lige til, men faktisk er det ikke så nemt som det lyder. For at få det optimale ud af sit spark, kræver det både kraft og præcision og de to ting er ikke altid lige nemme at kombinere. Ikke engang selv om evoPOWER og Predator er to fodboldstøvler, der er udviklet med særligt henblik på blandt andet disse to ting.

Hvad end man troede om de to gutters spark inden udfordringen, så er det i hvert fald en realitet nu at Joltter med sine Predator Instinct kan kalde sig den hårdest (eller mest præcist) sparkende af de to. Med et spark på 106 km/t, kom Jakob nemlig aldrig i nærheden af at true Joltter. Og dermed fik Joltter den revanche han har gået og drømt om i så mange nætter.

Jakob og Joltter fortsætter med at stimulere deres konkurrencegen, så længe VM er i gang og de har helt sikkert et par sjove udfordringer i ærmet til dig. Hvad synes du om deres udfordringer og har du nogle geniale forslag til, hvad de springe ud i som det næste? Lad os høre. Del dit forslag med os i kommentarfeltet på vores Youtube side.