Unisport WebTV: Nike Hypervenom Guld SE unboxing

Det er utroligt, hvordan verden er skruet sammen. Det ene øjeblik, sidder man og spraymaler sine fodboldstøvler i guld, det næste står man i en 1/8-dels finale ved VM med et par fodboldstøvler designet i guld af Nike. Neymar Jr. må virkelig føle sig velsignet. Men vi føler os skam også velsignede - over at vi kan få lov til at dele Neymar's drøm med ham.

En sprayflaske med guldmaling, et par fodboldstøvler og en inspirerende tro på sig selv. Sådan starter historien om Neymar Jr.'s gyldne drøm. Som 12 årig var Neymar blot en forhåbningsfuld fodboldknægt, som så mange andre rundt omkring i verden. Men allerede dengang fejlede selvbevidstheden og selvtilliden ingenting. For der skal alligevel lidt til, før man begynder at spraymale sine fodboldstøvler i guld.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Det var den historie der inspirerede Nike til at hylde den brasilianske fodboldhelt. Og i aften, når Neymar Jr. træder på banen for at føre sit land til kvartfinalerne, vil de have opfyldt en af hans største drømme med et par gyldne Hypervenom. Da Joltter modtog det nye par Hypervenom, havde Nike dog lige glemt at spraymale støvlerne med den ikoniske guldfarve.

Derfor tog Joltter sagen i egen hånd med sin egen sprayflaske. Resultatet? Knap så godt. Men med lidt æskerysten og lidt Joltter-magi, kan der ske mange ting og da Joltter åbnede æsken igen, blev han blændet af de nye Hypervenom SE Guld.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Teknisk er fodboldstøvlen, som vi kender den med NikeSkin, ACC og den anatomiske GF13 læst. Det er dermed kun designet, der er anderledes på den nye Hypervenom, men designet i sig selv er så ikonisk, at det næsten ville være en synd ikke at blive del af den klub, der ejer et par Hypervenom SE Guld. I hvert fald var Joltter svært begejstret, da han fik lov til at røre og se de nye Hypervenom for første gang.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

De nye Hypervenom SE Guld skinner virkelig igennem og det bliver virkelig spændende at se når Neymar Jr. debuterer i dem mod Chile i aften. Men selvom Neymar Jr. vil være den eneste ved VM, der kommer til at spille i denne model, så ved vi også at Neymar og Joltter ikke er de eneste, der har været så heldige at få sig et par. Har du allerede fået dit par? Hvad synes du om dem?