Unisport WebTV: Eden Hazard deler sine tanker om VM

En af Belgiens og VM's helt store navne er Eden Hazard. Den belgiske winger på bare 23 år spiller til daglig i Chelsea, men har fået æren af at bære nummer 10 for Belgien ved VM i Brasilien. Før turneringen startede, fik vi os en lille snak med superstjernen og her kan du se, hvad der kom ud af det.

Det er endnu ikke blevet til det helt store fest fyrværkeri fra Belgien, som mange ellers havde håbet på. Belgien stiller ellers op ved VM med et stjernespækket hold lige fra Cortouis i målet til Kompany og Vertonghen i forsvaret, til midtbanespillere som Witsel, Fellaini og Dembele og offensive spillere som Lukaku, Mertens og altså ikke mindst Eden Hazard.

Og Hazard var da også selv optimistisk inden VM og håbede på at den talentfulde generation kunne præstere noget stort ved Belgiens første VM deltagelse siden 2002. Hazard betragter det da også som en kæmpe ære at kunne repræsentere sit lands farver ved et VM og så i nummer 10 - ligesom Zidane...

Vi spurgte også ind til Hazards nye Vapor X og der er ingen tvivl om at Hazard er godt tilfreds med letvægterstøvlen fra Nike. Hans korte og kontante svar antyder da i hvert fald ikke andet: "Hvis jeg spiller i dem, er det fordi jeg kan lide dem". Bortset fra det, så fortæler Hazard også at han så vidt muligt forsøger at benyttede sig at den samme støvle i så lang tid som muligt - det er der han scorer flest mål nemlig.

Et sidste råd fra Hazard til alle fodboldsspillere derude, der gerne vil blive til noget synes vi er rigtig dejligt og nemt at tage med: Tag din glæde med på banen og ellers bare nyd det. Ja, lad os høre om Hazard har den samme ro i sindet, den dag han står og skal tage et straffe ved VM. som kan afgøre hele hans nations skæbne...

Vi havde en hyggelig snak med Hazard inden VM startede og her delte han lidt af sine tanker både om VM og om den nye Nike Mercurial Vapor X. Hvad synes du om Hazard og tror du at Belgien kan slå USA i 1/8-dels finalerne?